suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Fatarella organitza un curs pràctic de reconstrucció de marges de pedra en sec

Les construccions de pedra en sec i el paisatge que aquestes generen són un dels patrimonis culturals més importants del territori

Etiquetes   natura entorn, patrimoni, pedra en sec, la fatarella, terra alta, terres ebre

Publicat el28/2/2020

La Fatarella organitza un curs pràctic de reconstrucció de marges de pedra en sec | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Fundació El Solà de la Fatarella organitza un curs pràctic per a la conservació i restauració d'elements de pedra en sec. En aquest curs es treballarà als voltants de la Fatarella incidint, especialment, en la restauració dels marges de pedra en sec que hi ha al municipi terraltí.

El curs se celebrarà els dies 27 i 28 de març i té un preu de 20€. Els interessats es poden inscriure al correu elsola@fundacioelsola.org amb data límit 20 de març de 2020.

Fundació El Solà de la Fatarella és una entitat sense ànim de lucre que va ser creada l'octubre de 1999. La seva finalitat és contribuir a l'estudi, la conservació, el desenvolupament i la divulgació del patrimoni cultural, principalment de la Fatarella, però també de la Terra Alta i de les comarques veïnes de parla catalana, amb una atenció especial als sistemes de construcció en pedra en sec.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho