Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/27/2022#) AND (caducitat>=#6/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Falset, Marçà i El Masroig acolliran la primera edició de la Bike Priorat Wine

Aquest esdeveniment ciclista no competitiu, que tindrà lloc al maig de 2022, comptarà amb 2 circuits, de 32 i 52 quilòmetres. Les inscripcions s’obriran el pròxim 15 de novembre

Etiquetes   activitats outdoor, ciclisme, falset, priorat, marça, el masroig

Publicat el13/10/2021

Falset, Marçà i El Masroig acolliran la primera edició de la Bike Priorat Wine | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Àngels Rocamora, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Falset i la ciclista Noemí Moreno, Campiona de Catalunya Elit MTB


Els municipis de Falset, Marçà i El Masroig acolliran el maig de 2022 la primera edició de la Bike Priorat Wine, un esdeveniment ciclista no competitiu obert a totes les edats. Concretament, la Bike Priorat Wine se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de maig de l'any vinent, i comptarà amb 2 circuits aptes per a bicicletes de muntanya, e-bikes i bicicletes de gravel. Tots dos circuits recorreran els tres municipis prioratins i tindran sortida i arribada a Falset. El circuit curt tindrà una distància de 32 quilòmetres i un desnivell acumulat de 717 metres. El circuit llarg arribarà fins als 52 quilòmetres i tindrà un desnivell de 1268 metres. L'obertura d'inscripcions per a totes dues proves està prevista per al 15 de novembre.

En les darreres setmanes, els organitzadors de la Bike Priorat Wine (Le Monde des Courses i els ajuntaments de Falset, Marçà i del Masroig) han estat treballant en la definició d'aquest esdeveniment, i ho han fet acompanyats de la ciclista Noemí Moreno, Campiona de Catalunya Elit MTB.

La Bike Priorat Wine serà una excel·lent oportunitat per als participants per gaudir dels paisatges rurals de la comarca. En aquest sentit, els organitzadors vetllaran i traslladaran a totes les persones inscrites la necessitat de respectar l'entorn natural i paisatgístic de la zona per la qual transcorrerà la prova. Alhora, també s'espera que la Bike Priorat Wine serveixi per promocionar i dinamitzar turísticament els municipis organitzadors i el Priorat entre un públic objectiu, el cicloturista, que valora la combinació esport, natura i paisatge, una combinació per a la qual el Priorat és un destí idoni.


Per: Redacció

Foto: Cedida