butlletÝ EbreActiu

CAT | ES


Falset acollirÓ la cloenda de la 50a ediciˇ de les Jornades Internacionals Folkl˛riques de Catalunya

Les JIF del 2022 se celebraran durant la primera quinzena de setembre a diferents localitats catalanes i tindran com a ˙ltim escenari la capital del Priorat

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, falset, priorat, cultura popular

Publicat el27/1/2022

Falset acollirÓ la cloenda de la 50a ediciˇ de les Jornades Internacionals Folkl˛riques de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La formalitzaciˇ de l’acord ha tingut lloc a les instalĚlacions del Teatre l’Artesana


L'equip directiu d'Adifolk, l'associaciˇ nacional per a la difusiˇ del folklore i la cultura popular catalana, ha visitat Falset aquest cap de setmana per a formalitzar l'acord de celebraciˇ de la cloenda la 50a ediciˇ de les Jornades Internacionals Folkl˛riques de Catalunya (JIF) que tindrÓ lloc el pr˛xim 10 de setembre al municipi.

Aquestes jornades sˇn, principalment, una mostra d'actuacions de diferents grups de cultura popular d'arreu del mˇn. Les JIF del 2022 se celebraran durant la primera quinzena de setembre a diferents localitats catalanes i tindran com a ˙ltim escenari, Falset.

Adifolk Ús una entitat que difon la cultura catalana des del 1972, entre altres, exportant-ne grups en els seus aplecs internacionals i important formacions d'altres pa´sos en les seves jornades. De fet, la banda de m˙sica Vila de Falset i l'associaciˇ de dansa La Clavellinera van participar en el 33Ŕ aplec internacional del passat mes de setembre a la ciutat italiana de l'Alguer. TambÚ, el desaparegut esbart Sant Gregori de Falset va participar en el primer aplec d'Adifolk el 1988, en aquella ocasiˇ a la ciutat holandesa d'Amsterdam.


Per: Redacciˇ

Foto: Cedida

comparteix-ho