Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Falset acollirà la cloenda de la 50a edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Les JIF del 2022 se celebraran durant la primera quinzena de setembre a diferents localitats catalanes i tindran com a últim escenari la capital del Priorat

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, falset, priorat, cultura popular

Publicat el27/1/2022

Falset acollirà la cloenda de la 50a edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La formalització de l’acord ha tingut lloc a les instal·lacions del Teatre l’Artesana


L'equip directiu d'Adifolk, l'associació nacional per a la difusió del folklore i la cultura popular catalana, ha visitat Falset aquest cap de setmana per a formalitzar l'acord de celebració de la cloenda la 50a edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya (JIF) que tindrà lloc el pròxim 10 de setembre al municipi.

Aquestes jornades són, principalment, una mostra d'actuacions de diferents grups de cultura popular d'arreu del món. Les JIF del 2022 se celebraran durant la primera quinzena de setembre a diferents localitats catalanes i tindran com a últim escenari, Falset.

Adifolk és una entitat que difon la cultura catalana des del 1972, entre altres, exportant-ne grups en els seus aplecs internacionals i important formacions d'altres països en les seves jornades. De fet, la banda de música Vila de Falset i l'associació de dansa La Clavellinera van participar en el 33è aplec internacional del passat mes de setembre a la ciutat italiana de l'Alguer. També, el desaparegut esbart Sant Gregori de Falset va participar en el primer aplec d'Adifolk el 1988, en aquella ocasió a la ciutat holandesa d'Amsterdam.


Per: Redacció

Foto: Cedida