Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES


Una exposició interactiva mostra els microorganismes marins amb tots els sentits

L’exposició es pot veure entre setmana amb cita prèvia i els caps de setmana dins l’horari establert, al Castell de Sant Jordi de l’Ametlla de Mar

Etiquetes   natura, fons mari, exposicions, ametlla de mar, oceans

Publicat el16/6/2021

Una exposició interactiva mostra els microorganismes marins amb tots els sentits | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Seasensations. Experimenta el mar amb tots els teus sentits' és una exposició interactiva, organitzada per La Ciència Al Teu Món i per l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), que es pot veure al castell de Sant Jordi de l'Ametlla de Mar, fins al 20 de juny.

La mostra pretén donar a conèixer els microorganismes marins amb tots els sentits. Dins del Castell, es poden trobar diferents dinàmiques per explorar aquesta temàtica tan difícil d'explicar per les seves reduïdes dimensions, però alhora tan importants en l'ecosistema marí. Roberto Torres és el director de La Ciència al Teu Món.

La iniciativa, que rep el suport del CSIC, Plàncton Diving, Associació de Discapacitats visuals, l'Ajuntament de l'Ametlla de Ma i la Fundación Española por la Ciencia y la Tecnologia del Ministerio de Ciencia y Inovación, s'ha estrenat a l'Ametlla de Mar i la idea és estendre-ho a altres municipis costaners.

Es pot veure entre setmana demanant cita prèvia a través de Plàncton Diving i si no dissabte i diumenge d'11 a 13.30 h i de 18 a 21h, fins al 20 de juny.


Font i foto: La Cala RTV