Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


Expoebre 2018 comptarà amb una exposició de Cliks dels atractius turístics de Tortosa i les Terres de l'Ebre

També es farà un concurs d’Instagram perquè els visitants d’Expoebre participen fotografiant els seus clicks amb els monuments de la ciutat

Etiquetes   turisme, tortosa, baix ebre

Publicat el11/4/2018

Expoebre 2018 comptarà amb una exposició de Cliks dels atractius turístics de Tortosa i les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La 74a edició d'Expoebre 2018, fira de primavera, comptarà amb una exposició de clicks a l'interior del Pavelló Firal que recrearà diferents atractius turístics de Tortosa i de les Terres de l'Ebre. Amb la col·laboració de l'Associació d'afeccionats 'Somos Clicks', els visitants d'Expoebre descobriran un nou espai a tocar de la Fira d'activitats amb la presentació de cinc diorames que recrearan diversos paisatges del patrimoni turístic, construïts amb maquetes i clicks.

Per a la seva estrena a la Fira de Primavera, l'Associació ha preparat cinc diorames sota les temàtiques: La Tortosa romana, 'L'Ensanche' i l'estació de tren al segle XIX, el Delta de l'Ebre, els paisatges de conreus i l'horta, i la Via Verda.

En paral·lel a aquesta exposició, es farà un concurs d'Instagram on amb el hastag #dertoclick els visitants d'Expoebre hi puguin participar fotografiant els seus clicks amb els monuments de la ciutat. Hi haurà premis per als guanyadors per votació popular i també per part d'un jurat.

Aquestes novetats de l'edició d'enguany s'hi suma la ja presentada del nou saló de celebracions 'Celebrem!'. Expoebre 2018 tindrà lloc entre el 28 d'abril i l'1 de maig.profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)