Festa del Mercat a la Plaça. Amposta, del 16 al 19 de maig 2024

CAT | ES


Èxit de les Jornades gastronòmiques del Peix de Llotja i l'Arrossejat

Finalment, han estat 829 menús servits per aquests restaurants, que han promocionat la gastronomia marinera del municipi

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el21/10/2022

Èxit de les Jornades gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La regidoria de Turisme, Comerç i Civisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha fet un balanç molt positiu de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i l'Arrossejat que ha tingut lloc a la vila entre el 7 i el 16 d'octubre.

Nou restaurants de la localitat, han oferit diverses creacions gastronòmiques a partir de menús temàtics que han estat configurats utilitzant producte de proximitat, procedent de la llotja de pescadors i on no hi ha faltat la presència de l'arrossejat, un dels plats més característics de la gastronomia calera.

Finalment, han estat 829 menús servits per aquests restaurants, que han promocionat la gastronomia marinera del municipi i que, tal com diu la regidora de Turisme Maite Boquera, s'ha convertit en un actiu molt potent de promoció turística.

Les propostes culinàries d'aquestes últimes jornades gastronòmiques de l'any als restaurants, valorades d'entre 25 i 40 euros per menú, s'han confeccionat amb el peix i marisc de la Cala i l'arrossejat com a base dels seus plats.


Per: La Cala RTV

Foto: La Cala RTV

comparteix-ho