butlletí EbreActiu

CAT | ES


Èxit i innovació rural de la mà d'Alt Maestrat Human Land

L’Associació ha organitzat una jornada tècnica per al dimarts 19 de desembre

Etiquetes   alt maestrat, entorn, albocasser, jornades

Publicat el14/12/2023

L'ermitori de Sant Pau d'Albocàsser acollirà dimarts que ve 19 de desembre la jornada tècnica 'Casos d'èxit d'innovació rural' organitzada per l'Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land.

L'esdeveniment començarà a les 10h amb la benvinguda als i les participants i la presentació de la jornada.

A les 10.15h, Javier Espacia oferirà una ponència sobre els casos d'èxit d'innovació social en el medi rural. A les 10.45h, Cati Corell exposarà el primer cas d'èxit del dia, centrat en la Cooperativa de Viver i les experiències en enoturisme i oleoturisme.

Després d'una pausa per a fer networking, a les 11.45h arribarà el segon cas d'èxit: "The Silent Route, un projecte singular d'innovació rural". Parlaran sobre ell la tècnica de Turisme i Cultura de la Comarca del Maestrazgo, Cristina Mallén, i la tècnica de Turisme i Cultural de la Comarca Andorra-Sierra de Arcos, Mari Ángeles Tomas.

L'últim cas de l'èxit de la jornada serà "Vacapop, el wallopop del món rural", explicat per Marta González i moderat pel tècnic de Desenvolupament Local del CDR Alt Maestrat, Dani Castillejo. La clausura de la jornada serà a les 12.45h.


Èxit i innovació rural de la mà d’Alt Maestrat Human Land | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

comparteix-ho