Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Èxit de participació en el primer triatló que s'organitza a Amposta

Un gran esdeveniment esportiu en el que van participar més de 500 atletes

Etiquetes   esports, triatlons, amposta, montsia

Publicat el3/7/2018


Més de 500 atletes van participar aquest passat cap de setmana en el Tricircuit d'Amposta, una prova esportiva organitzada pel Club Esportiu WEFEEL i l'Ajuntament d'Amposta i amb la col·laboració de nombrosos voluntaris que es van mobilitzar per a que l'esdeveniment fos tot un èxit. Cal destacar que aquest és el primer cop que s'organitza un triatló a la capital del Montsià, una prova esportiva combinada i de resistència que consta de tres segments: natació, ciclisme i cursa a peu.

El Tricircuit d'Amposta es va disputar en quatre modalitats: Sprint (750m 20km 5km), Olímpic (1.500m 40km 10km), Short (1.000m 45km 10km) i Half (1.900m, 90 km 20km) i es podia competir tant de forma indivual com amb relleus.

El dissabte es van celebrar les modalitats Sprint i Olímpic i el diumenge la Short i la Half. Com a novetat d'enguany, dissabte també es va celebrar un trialó infantil, per tal de fomentar aquesta modalitat esportiva entre els infants.La prova començava al passeig fluvial, davant del Club Nàutic d'Amposta, on estava ubicada l'àrea de transició i el tram de natació en el riu Ebre. El tram ciclista es va disputar per carreteres comarcals (cap a Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja) i en zones properes al municipi. El tram de cursa a peu es va disputar per diferents avingudes i carrers d'Amposta. La zona d'arribada es va instal·lar, a la plaça Ramon Berenguer I, en ple centre de la ciutat.

Enric Joan Tejedor, del Flor de Triatló va ser el primer home en completar la prova en la modalitat Sprint i en la categoria femenina va ser Cristina Batlles, del Fasttriatlon. L'Sprint en relleus el va guanyar l'equip Trirapitenc.

En la modalitat Olímpic individual el primer home classificat va ser Sergi Matas, del TRICBM i en dones, Gemma Díaz, del Prat Triatló 1994. En relleus, va guanyar l'equip Mambokiings, del Club Natació Reus Plom.Íñigo Sardón, del Yepa! Triatloi Kluba i Eva Pérez del Río, del Transtrialont guanyaven diumenge la modalitat Short i en relleus ho feia l'equip Los Bro.

Per últim, la prova més dura, la modalitat Half, la guanyaven Nacho Villarruel, del Rayo Team i Bàrbara Vassilatos i en relleus, l'equip Presos Polítics del BCTEAM.

El triatló d'Amposta és la tercera de les vuit proves que integren el Tricircuit. Deltebre va ser el municipi on el passat mes d'abril es va celebrar el primer dels triatlons i el següent va ser a Calella el passat 10 de juny.

Després d'Amposta, el Tricircuit continuarà al Pont de Suert (22 de juliol), Tossa de Mar (8 de setembre), Sant Pol de Mar (16 de setembre), Vilanova i la Geltrú (21 d'octubre), per acabar a Sant Vicenç de Montalt (28 d'octubre).


Classificacions
comparteix-ho