Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


Eufònic arrenca amb activitats per tot Terres de l'Ebre i Vinaròs

Fins a set activitats repartides per les quatre comarques de Terres de l’Ebre i Vinaròs conformen el 1er cap de setmana d’Eufònic

Etiquetes   vida activa, terres ebre, vinaros, cultura, turisme cultural

Publicat el18/8/2021

Eufònic arrenca amb activitats per tot Terres de l’Ebre i Vinaròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Fins a set activitats repartides per les quatre comarques de Terres de l’Ebre i Vinaròs conformen el 1er cap de setmana d’Eufònic. En l’apartat musical, el mestre de l’electrònica i la guitarra processada Fennesz a Corbera d’Ebre; la relectura de Bach a càrrec de Tomomi Kubo i l’spoken word musical de Barba Corsini al Castell de Miravet; el nou espectacle de Marina Herlop, "Pairidaeza", a l’Orfeó d’Ulldecona; i el diàleg entre piano i dansa de Carles Viarnès i Glòria Ros a Vinaròs. També presentarem les instal·lacións visuals i auditives de Laura Llaneli i Óscar de la Fuente al Museu de Tortosa, de Tomonaga Tokuyama a Lo Pati d’Amposta i d’Arnau Sala Saez a Batea.


Imperdibles: inauguració i cloenda del 2on cap de setmana

Dues cites que representen el festival a la perfecció: l’actuació del duet dub-techno de Manchester Space Afrika a l’Església de la Santíssima Trinitat de La Ràpita la nit del dijous 26, i la festa de cloenda gratuïta (prèvia reserva) al Garbeach, a la vora del mar, a ritme de pop electrònic i italo-disco a càrrec de Cabiria en què ballarem a l’hora del vermut del diumenge 29... encara que sigui asseguts.


Canvis de darrera hora al cartell

Per motius derivats de la COVID-19, Lawrence Rothman no podrà visitar el festival la nit de divendres 27, en el seu lloc actuarà Bonitx, artista no binàrix que li dona al synth-pop amb un toc funk. Penelope Trappes tampoc hi podrà assistir el dissabte 28 (tot i que ha promès venir el 2022) i serà substituïda per la violoncelista i compositora islandesa Björt Rúnarsdóttir. I per qüestions de salut, tampoc estarà rebre la Joana Gomila a Batea aquest dissabte 21, i serà substituïda per Valentina & The Electric Post.


Mou-te en bus per l'Eufònic amb Hife

Hife és la companyia d’autocars que, de Tortosa a Vinaròs, connecta tot Terres de l’Ebre, un nexe que Eufònic ressegueix amb activitats i actuacions a les quatre comarques. Hife opera també diversos autocars diaris des de ciutats com Barcelona, Saragossa i València. I ara es podrà viatjar des de Barcelona a Eufònic a un preu especial, Més informació aquí.


Per: Redacció

Foto: Cedida