Fira multisectorial Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, 18 i 19 de maig 2024

CAT | ES


L'estrena exclusiva del projecte de flamenc contemporani NEO inaugura el cicle Secrets a Ulldecona

En la programació de Secrets JMEP predominen projectes personalíssims liderats per dones

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, cultura, ulldecona, montsia, terres ebre,

Publicat el24/2/2022

L’estrena exclusiva del projecte de flamenc contemporani NEO inaugura el cicle Secrets a Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'estrena exclusiva del projecte de flamenc contemporani NEO inaugura el cicle Secrets a Ulldecona


Aquest dissabte s'inaugura la nova edició del cicle Secrets, organitzat per l'Ajuntament d'Ulldecona i les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat (JMEP). S'estrenarà en exclusiva el projecte de flamenc contemporani NEO, format per Isabelle Laudenbach, Carmen Muñoz i Cristina López. L'exitosa edició del 2021 ha animat a donar continuar al cicle intimista i "personalíssim" de les JMEP, amb un programa d'altíssima qualitat i molta varietat d'estils, des del pop-rock, l'electrònica, les músiques urbanes, la cançó d'autor, la psicodelia, l'avant-pop, el folk orquestral o el trip-pop. Secrets busca "la singularitat" de les propostes i prioritza donar oportunitats a autores i bandes del territori fora dels circuits establerts.

Isabelle Laudenbach, Carmen Muñoz i Cristina López comparteixen a NEO el flamenc, a través del cant, el ball i la guitarra, "sense més pretensió que explorar nous llocs i deixar-se portar per les profunditats de l'estil".

El cicle Secrets aposta per "recuperar espais vitals i expandir els 'no-limits' de les capacitats musicals del territori". Els concerts es fan a la primera planta del Molí de César Martinell, l'Oficina de Turisme d'Ulldecona. Secrets també ha programat UNO, projecte creat pel cantant, compositor i realitzador audiovisual Leon Guallart –al març-, la banda The Llamps -a l'abril-, i la presentació de 'Fortuna', de Clara Poch i Marcel Calvet -al maig-.


Per: ACN


comparteix-ho