Agenda d’activitats juliol a l’Hospitalet de l’Infant

CAT | ES


Estada de la selecció espanyola de curses per muntanya i de raquetes de neu a la Ribera d’Ebre

La selecció espanyola de la FEDME de curses per muntanya i de raquetes de neu van fer una estada per a preparar els campionats del món de cada especialitat per a final d´agost i principi de setembre.

Etiquetes   curses per muntanya, ribera ebre

Estada de la selecció espanyola de curses per muntanya i de raquetes de neu a la Ribera d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Tots els participants a l’estada de les seleccions espanyoles per curses de muntanya i raquetes de neu (foto cedida).

41 membres de la selecció espanyola de curses per muntanya i de raquetes de neu van fer una estada a la Ribera d'Ebre el passat cap de setmana. En comentaris de Dídac González, assessor de l'àrea tècnica de la FEDME, «la finalitat de l'estada, a més d'entrenar com a preparació per als campionats del món de cada especialitat del 2022, va ser la de conèixer-se entre ells i elles ja que molts no coincideixen en les diferents competicions en les que participen al llarg de l'any».

Durant l'estada van estar allotjats en diferents cases rurals de la comarca i van realitzar entrenaments específics per la zona del castell de Miravet, vall de Cardó i la pista d'atletisme d'Ascó, i també van assistir a xerrades tècniques a nivell mèdic, nutricional i esportiu. A banda de les activitats esportives i tècniques també van tenir moments de lleure entre els que cal destacar la visita a la Masrojana, on van poder degustar els productes que elabora aquesta empresa familiar amb olives collides al Priorat, la Terra Alta i Ribera d'Ebre.


Agenda d’activitats juliol a l’Hospitalet de l’Infant

Estada de la selecció espanyola de curses per muntanya i de raquetes de neu a la Ribera d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Membres de la selecció espanyola entrenant pels voltants del castell de Miravet durant l’estada a la Ribera d’Ebre (foto cedida)

Els membres de la selecció espanyola competiran, el 28 d'agost al campionat del món de raquetes de neu a Neuquén, Argentina i del 9 a l'11 de setembre, a Ossola, Itàlia, al campionat del món de curses per muntanya.


Per: Redacció

Fotos: Cedides

comparteix-ho