Venda online productes de la Terra

CAT | ES

Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l'Ebre

Caiac, vela, kitesurf, pesca, creuers amb i sense tripulaciķ, lloguer d’amarratges i embarcacions, i moltes possibilitats a la Badia dels Alfacs, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Gaudiu de la Badia dels Alfacs  

L'Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita (Delta de l'Ebre) estā situada a la Badia dels Alfacs, un dels ports naturals més grans d'Europa. Gaudeix d'un entorn que facilita la realitzaciķ d'activitats nāutiques i de lleure de totes les tipologies, essent un dels seus principals atractius les assolellades platges de sorra fina i de poca profunditat, ideals per al turisme familiar. 

Caiac, vela, kitesurf, pesca, creuers amb i sense tripulaciķ, lloguer d'amarratges i embarcacions, i un llarg etcčtera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l'Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Us animem a recķrrer plācidament a peu o en bicicleta els paratges naturals que ens envolten. Com a complement, la rica gastronomia de Sant Carles de la Rāpita no et deixarā indiferent: visita els vivers d'ostres i molˇluscos i emporta't el tast fresc del millor marisc. 

Visiteu la nostra pāgina web per descobrir l'ampli ventall d'activitats disponibles. 

A l'Estaciķ Nāutica us facilitarem, de forma conjunta i coordinada, noves experičncies i emocions. Podeu reservar les activitats i paquets turístics que més s'adaptin a les vostres necessitats, i si ho preferiu, us assessorem per crear un viatge fet a mida.


Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre