Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'estació d'Aldover de la Via Verda del Baix Ebre reobre portes amb servei de bar i restaurant

El Restobar Estació d’Aldover, amb una capacitat per a 60 comensals, obrirà oficialment portes aquest dissabte amb una festa d’inauguració, que tindrà lloc a partir de les 18 hores

Etiquetes   via verda, aldover, baix ebre

Publicat el4/4/2017

L’estació d’Aldover de la Via Verda del Baix Ebre reobre portes amb servei de bar i restaurant | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El Restobar Estació d’Aldover obrirà portes oficialment aquest pròxim dissabte


El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, i l’alcaldessa d’Aldover, Teresa Forés, han presentat avui la reobertura de l’Estació d’Aldover de la Via Verda, que prestarà a partir d’ara el servei de bar i restaurant.

El Restobar Estació d’Aldover, amb una capacitat per a 60 comensals, obrirà oficialment portes aquest dissabte amb una festa d’inauguració, que tindrà lloc a partir de les 18 hores amb l’actuació del DJ Lluís Torralbo. L’empresària Fontcalda Forés, a qui el Consell Comarcal ha sotsarrendat l’ús de l’Estació d’Aldover, ha explicat que el restaurant oferirà serveis d’esmorzar i dinar, i que l’especialitat serà la carn a la brasa. A més, en divendres i dissabte, també cuinaran sopars. Forés ha agraït el suport del Consell Comarcal i s’ha mostrat il·lusionada en aquest iniciativa que emprèn.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha remarcat l’aposta de l’ens per la Via Verda, que cada any incrementa el número d’usuaris i visitants, i ha afegit que amb aquesta reobertura les tres estacions del Baix Ebre, Aldover, Xerta i Benifallet, ofereixen serveis turístics. Andreu també ha recordat que el proper objectiu del Consell Comarcal és fer arribar la Via Verda fins la desembocadura de l’Ebre a través de l’antic traçat del Carrilet de Tortosa a La Cava.

L’alcaldessa d’Aldover, Teresa Forés, ha agraït l’interès del Consell Comarcal en tornar a obrir l’estació amb un servei de restauració que també el poble necessitava.

Recentment, el Consell Comarcal ha instal·lat taules de pic-nic a les àrees de lleure ubicades a les tres estacions de la Via Verda i ha col·locat un aparcament per a bicicletes a la d’Aldover. La institució té una brigada permanent de manteniment de la Via Verda que actua des de Tortosa fins el Pont de la Riberola, al límit amb la Terra Alta. Principalment, s’encarrega de la neteja del ferm de la via, la substitució dels pals de fusta de les tanques de protecció, el canvi de la senyalització en mal estat, i la neteja de la vegetació.

D'altra banda, el president del Consell Comarcal ha lamentat, un cop més, els actes de vandalisme que pateix la Via Verda, concretament en els pals de les tanques de protecció. "Aquests fets ens condicionen recursos econòmics que hem de destinar a reparacions que no caldria fer, és per això que apel·lo al civisme i confio que no es tornin a repetir”, ha indicat.