Tasta la Cultura de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/4/2021#) AND (caducitat>=#12/4/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Estabilitzat l’incendi del Perelló

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 06.19 hores del matí, l’incendi forestal del Perelló

Etiquetes   entorn, incendi, el perello, baix ebre

Publicat el11/6/2019

Estabilitzat l’incendi del Perelló | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Durant la nit, els equips d'extinció han consolidat el flanc dret amb maquinària pensant, de manera que s'ha pogut anar alliberant vehicles per destinar-los al flanc esquerre i estabilitzar-lo amb línies d'aigua. Ha sortit un punt calent al cap flanc esquerre de l'incendi, que ja s'ha pogut extingir durant el matí. Ara s'incorporarà un helicòpter de comandament per sobrevolar la zona i valorar quins mitjans aeris s'incorporaran a les tasques d'extinció.

Es mantenen treballant una seixantena de dotacions terrestres amb uns 200 efectius. Després de la valoració operativa, amb el relleu, es decidirà quin operatiu es manté a la zona.

Ara per ara, es mantenen desallotjades les masies aïllades a l'espera d'una valoració per part dels efectius. Així mateix, el dispositiu d'extinció, amb el Centre de Comandament ubicat al Perelló, es manté activat.

Recordem que segons la darrera estimació dels Agents Rurals, l'incendi ha afectat unes 200 hectàrees de vegetació.