20a Fira Gastronòmica de la Sénia. 4 i 5 de maig de 2024

CAT | ES


Esportistes de 22 països disputaran a Peníscola l'Hispaman Xtreme Triathlon 2019

La competició, única prova a Espanya del Xtri World Tour, se celebra el 28 de setembre i és classificatòria per al Xtri World Championship. Arranquerà amb la prova de natació a Peníscola, la prova de ciclisme portarà els atletes fins a Culla i finalitzarà amb la marató de muntanya a Vistabella del Maestrat

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, peniscola, baix maestrat

Publicat el25/9/2019

Esportistes de 22 països disputaran a Peníscola l’Hispaman Xtreme Triathlon 2019  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest dissabte, 28 de setembre, es disputa la segona edició de l'Hispaman Xtreme Triathlon en el marc de Castelló Escenari Esportiu. Un triatló extrem de llarga distància (3,8 km / 180 km / 42 km) que, per segon any consecutiu, anirà des de la costa fins a l'interior de la província en un exigent recorregut que posarà a prova la fortalesa dels participants.

Hispaman Xtreme Triathlon pertany al prestigiós circuit internacional Xtri World Tour i, des d'aquest any, és prova classificatòria per al Xtri World Champioship. A més, atorgarà 4 slots directes per al mític Norseman. D'aquesta manera, els afortunats tindran l'oportunitat d'accedir a una inscripció sense passar pel sorteig de la limitada i cotitzada quota de dorsals de la prova noruega.

Amb un format que torna a les arrels del triatló, Hispaman Xtreme Triahlon és una competició amb una quota molt limitada de participació. En aquesta segona edició comptarà amb un centenar d'equips, formats per atleta i supporter, procedents de 22 països de tot el món. Països com Portugal, Noruega, Itàlia, Estònia, Canadà, Rússia, Brasil o Argentina, entre d'altres, estaran representats en la línia de sortida.


Esportistes de 22 països disputaran a Peníscola l’Hispaman Xtreme Triathlon 2019  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Des de Peníscola fins a Vistabella

Inspirat en l'essència del triatló, Hispaman Xtreme Triathlo planteja als triatletes un repte en el qual, sempre acompanyats dels seus supporters, s'enfronten a una natació de 3,8 km a l'alba al voltant del imponent Castell de Peníscola.

Un cop superada la natació, el ciclisme proposa un recorregut de 180 km amb 3.500 metres de desnivell que acaba a Culla. Finalment, l'últim obstacle és la carrera a peu: un marató de muntanya (42 km) amb prop de 2.000 metres de desnivell que travessa el Parc Natural del Penyagolosa fins a aconseguir l'anhelada meta a Vistabella del Maestrat.


Més informació a: www.hxtri.comsuma’t al canal whatsapp d’EbreActiu


Fotos: Cedides

comparteix-ho