Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Esgambi: més de 20 anys oferint activitats a la natura

Pioners en oferir serveis turístics a la Via Verda de la Val de Zafán i a les Terres de l’Ebre i Matarranya

Esgambi: més de 20 anys oferint activitats a la natura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els orígens de la Via Verda de la Val de Zafán es remunten a principis de segle passat quan s'inicia el projecte de línia de ferrocarril de la Val de Zafán, que pretenia unir la Pobla d'Hijar amb Sant Carles de la Ràpita. Dos tancaments de la línia, trams inacabats i la gran Batalla de l'Ebre, són només alguns dels episodis que escriuen i expliquen la història de la Via, reconvertida des de fa uns anys a Via Verda per a ús exclusiu de ciclistes i caminants.

Descobrir a cop de pedal la Via Verda de la Vall de Zafán, anant de la muntanya al mar travessant dos Parcs Naturals: Els Ports i el Delta de l'Ebre és una gran experiència que ens connecta amb la natura en un territori ple de contrastos.

Com que a la Via Verda no està permès el transit motoritzat, converteix el viatge en una activitat molt segura i apta per a tothom.

L'any 1996 es funda ESGAMBI, una empresa de serveis turístics, pionera en oferir lloguer de bicicletes a la Via Verda de la Vall de Zafán. Més de 20 anys d'experiència per garantir al visitant tot el que necessita perquè gaudeixi al màxim de l'activitat. Bicicletes de passeig robustes pels trams de la via verda de la Terra Alta i el Baix Ebre. Bicicletes per fer quilòmetres i descobrir els trams del Matarranya, Bajo Aragón i Bajo Martín o apropar-se al Delta de l'Ebre. Bicicletes elèctriques (prèvia reserva) per aquells que necessiten una ajuda extra. I per les famílies, bicicletes de passeig sense marxes, més còmodes i confortables, mountain bikes de 26" i 27,5", bicicletes híbrides (mixtes de roda de 28" per a home/dona) de totes les talles. Fins i tot, tàndems per a les parelles que ho vulguin, per no separar-se ni un sol instant mentre fan cicloturisme.

Un ampli parc de bicicletes que ESGAMBI ha renovat aquest any.


Esgambi: més de 20 anys oferint activitats a la natura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Trasllats per la Via Verda

De manera regular o a mida, ESGAMBI ofereix el servi de trasllats per la Via Verda de la Vall de Zafán. Així, el visitant pot escollir a quina estació o punt vol que el deixen o recullin. Si els horaris regulars no s'adapten a les necessitats del client, es fan trasllats a mida.


Activitats a la natura

Al llarg de més de 20 anys de trajectòria, ESGAMBI ha anat ampliant els serveis que ofereix:

  • Barranquisme al riu Canaletes.
    Descens per un barranc d'iniciació sense cap dificultat tècnica que es pot fer en família amb nens a partir de 8 anys, amb guies professionals i el material necessari per garantir en tot moment la seguretat a l'hora de fer l'activitat. I fer-ho en un entorn salvatge, feréstec i encisador que captiva a tothom.
  • Caiac pel riu Ebre.
    Una gran aventura pel majestuós riu, des del Pas de la Barca de Miravet fins a Benifallet, a la Ribera d'Ebre). L'activitat sempre es fa amb la companyia de monitors.
  • Activitats per a les escoles.
    Amb bicicleta a la Via Verda de la Vall de Zafán i de descens de barrancs al Riu Canaletes.Aventura completa

Aquest any 2018 ha arribat amb novetats, el PACK AMFIBI, una activitat que combina bicicleta i caiac. Des de la botiga d'ESGAMBI a Horta de St. Joan, el client tria una bicicleta i comença pedalar travessant les muntanyes fins a arribar a Xerta, on podrà deixar la bicicleta a un contenidor. A l'embarcador de Xerta continua l'aventura baixant pel riu Ebre i aigües avall podrà observar el resultat de la geodinàmica fluvial a través del temps i una mostra molt representativa dels sistemes naturals fluvials i l'extraordinària riquesa de vegetació de ribera, fins a arribar a Tortosa (capital mil·lenària de les Terres de l'Ebre) on personal d'ESGAMBI el recullen per traslladar-lo fins a Horta de St. Joan, punt d'inici de l'aventura.

ESGAMBI té la seu a Horta de Sant Joan, al carrer de Sant Miquel, 19, on es poden llogar tot tipus de bicicletes i complements, hi ha servei de taller mecànic i informació turística tant de la Via Verda com de les Terres de l'Ebre i Matarranya.
Aventura, natura, tradicions, història, cultura, estil de vida, llengua ...
Descobreix-ho amb ESGAMBI


ESGAMBI
Carrer Sant Miquel, 19
43596 Horta de Sant Joan
Tel. +34 689 293 766
Correu: info@esgambi.com
Web:www.esgambi.com
Facebook