Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/24/2022#) AND (caducitat>=#5/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Escultures a les platges de Benicarló per a conscienciar sobre els efectes nocius dels plàstics en la vida submarina

Són un total de sis escultures-contenidors que s’ubicaran a l’entrada de les quatre platges urbanes de la ciutat

Etiquetes   turisme, platges, benicarlo, baix maestrat

Publicat el18/1/2022

Escultures a les platges de Benicarló per a conscienciar sobre els efectes nocius dels plàstics en la vida submarina | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquesta passada setmana es van començar a instal·lar a les platges de Benicarló un conjunt d’escultures-contenidors amb l’objectiu de conscienciar els usuaris de les conseqüències i les amenaces que suposa la ingestió de plàstics per a la vida submarina. Són un total de sis escultures-contenidors que s’ubicaran a l’entrada de les quatre platges urbanes de la ciutat i que pretenen transmetre un missatge purament visual, a través del qual el públic podrà apreciar tot el plàstic que ingereix un peix i conscienciar-se que acaba causant-li la mort.

Les primeres estructures s’han ubicat a la platja del Gurugú i durant els pròxims dies es col·locaran a la resta de platges urbanes de la ciutat: Morrongo, Caracola i Mar Xica.

Aquest és un dels projectes que formen part dels pressupostos participatius de 2021. Concretament, va ser la proposta més votada del Consell de Turisme, amb una inversió de 7.260 euros.


Per: Redacció

Foto: Cedida