Challenge Cycling Terres de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Escola Agrària d'Amposta organitza el curs «Obtenció tradicional de llavors hortícoles»

L’objectiu del curs és apropar al pagès a l’obtenció de les seves pròpies llavors

Etiquetes   natura entorn, agricultura, cursos, amposta, delta ebre, montsia, terres ebre

Publicat el8/1/2020

L’Escola Agrària d’Amposta organitza el curs «Obtenció tradicional de llavors hortícoles» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


Segons la FAO, el 75% de les varietats agrícoles del món es van perdre entre el període comprés entre l'any 1900 al 2000. Això es deu a la substitució dels cultius agrícoles propis de cada territori i adaptats a les condicions locals, per un nombre limitat de varietats agrícoles d'interès comercial.

Un dels objectius de l'agroecologia és tancar tot el cicle de producció a la pròpia finca i la llavor és un dels aspectes fonamentals. No obstant, molts pagesos han perdut el coneixement de realitzar tot el procès de multiplicar, millorar, seleccionar i guardar les seves llavors.

Amb l'objectiu d'apropar al pagès a l'obtenció de les seves pròpies llavors, l'Escola Agrària d'Amposta organitza el curs «Obtenció tradicional de llavors hortícoles», que impartirà Ester Casas, enginyera agrònoma i membre fundadora de la microempresa artesana de llavors Les Refardes.

Amb una durada de 24 hores, el curs tindrà lloc els dies 28 i 29 de gener, el 25 i 26 de febrer i el 24 i 25 de març, en horari de 15.30 h a 19.30 h. El preu del curs és de 32 € i les preinscripcions es poden fer fins a 7 dies abans de l'inici de les classes al telèfon 977 70 15 00.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu