Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Escaladei acollirÓ el 17 de juny la segona ediciˇ del Dia del Paisatge del Priorat

La jornada, oberta a tothom, tÚ com a objectiu informar sobre lĺestat del procÚs de la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO. Ulldemolins serÓ el poble convidat en aquesta ediciˇ, que comptarÓ tambÚ amb actes l˙dics i culturals

Etiquetes   natura patrimoni, priorat, montsant

Publicat el6/6/2018

Escaladei acollirÓ el 17 de juny la segona ediciˇ del Dia del Paisatge del Priorat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La Cartoixa d’Escaladei, al Priorat


La segona ediciˇ del Dia del Paisatge ja tÚ data: el diumenge 17 de juny. Com a la primera ediciˇ, aixÝ com a les properes, l'acte tindrÓ lloc a Escaladei, emplašament que gaudeix a la vegada d'una centralitat fÝsica i simb˛lica a la comarca del Priorat. La jornada, organitzada per la Comissiˇ del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana, tÚ voluntat participativa i Ús oberta a tothom.

Per tal de fer visible la diversitat del mosaic, enguany s'iniciarÓ una itinerÓncia simb˛lica dels pobles de la comarca, amb un municipi convidat a cada ediciˇ i que enguany serÓ Ulldemolins.

La jornada es dividirÓ en dues parts. La primera, al matÝ, tindrÓ un caire mÚs informatiu i de debat i intercanvi. L'objectiu Ús explicar en quin moment del procÚs es troben la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO i el desplegament del Sistema de Gestiˇ. Per comenšar, es donarÓ la veu a representants de l'equip de redacciˇ i producciˇ del dossier de candidatura, que estarÓ a disposiciˇ dels que vulguin fullejar-lo. A continuaciˇ, s'explicarÓ el marc i el despelgament del Sistema de Gestiˇ, i es farÓ una taula rodona amb representants dels diferents f˛rums que el constitueixen, ara com ara, per tal d'explicar processos, dinÓmiques i intercanviar punts de vista i possibles colĚlaboracions.

S'acabarÓ amb la presentaciˇ del poble convidat d'enguany: Ulldemolins, abans d'anar cap a la plaša del poble d'Escaladei. Durant el vermut a la plaša d'Escaladei, es duran a terme actuacions que ens proposen des d'Ulldemolins, que acte seguit oferirÓ tambÚ el dinar amb la tradicional truita amb suc.

CaldrÓ inscripciˇ per al dinar. Aforament limitat!!suma’t al telegram d’EbreActiu i ho sabras tot abans que ning˙

comparteix-ho