Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Escaladei acollirà el 17 de juny la segona edició del Dia del Paisatge del Priorat

La jornada, oberta a tothom, té com a objectiu informar sobre l’estat del procés de la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO. Ulldemolins serà el poble convidat en aquesta edició, que comptarà també amb actes lúdics i culturals

Etiquetes   natura patrimoni, priorat, montsant

Publicat el6/6/2018

Escaladei acollirà el 17 de juny la segona edició del Dia del Paisatge del Priorat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Cartoixa d’Escaladei, al Priorat


La segona edició del Dia del Paisatge ja té data: el diumenge 17 de juny. Com a la primera edició, així com a les properes, l'acte tindrà lloc a Escaladei, emplaçament que gaudeix a la vegada d'una centralitat física i simbòlica a la comarca del Priorat. La jornada, organitzada per la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana, té voluntat participativa i és oberta a tothom.

Per tal de fer visible la diversitat del mosaic, enguany s'iniciarà una itinerància simbòlica dels pobles de la comarca, amb un municipi convidat a cada edició i que enguany serà Ulldemolins.

La jornada es dividirà en dues parts. La primera, al matí, tindrà un caire més informatiu i de debat i intercanvi. L'objectiu és explicar en quin moment del procés es troben la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO i el desplegament del Sistema de Gestió. Per començar, es donarà la veu a representants de l'equip de redacció i producció del dossier de candidatura, que estarà a disposició dels que vulguin fullejar-lo. A continuació, s'explicarà el marc i el despelgament del Sistema de Gestió, i es farà una taula rodona amb representants dels diferents fòrums que el constitueixen, ara com ara, per tal d'explicar processos, dinàmiques i intercanviar punts de vista i possibles col·laboracions.

S'acabarà amb la presentació del poble convidat d'enguany: Ulldemolins, abans d'anar cap a la plaça del poble d'Escaladei. Durant el vermut a la plaça d'Escaladei, es duran a terme actuacions que ens proposen des d'Ulldemolins, que acte seguit oferirà també el dinar amb la tradicional truita amb suc.

Caldrà inscripció per al dinar. Aforament limitat!!Mas de Barberans, el poble de la pauma