Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Es publica el primer butlletí electrònic e-Cingles

El Parc Natural dels Ports posa en marxa el butlletí electrònic e-Cingles per fer arribar periòdicament les novetats més rellevants a les persones que s’hagin subscrit. A banda, es continuarà editant en paper i en pdf el butlletí anual Cingles

Etiquetes   natura, parc natural ports, terres ebre

Publicat el11/5/2021

Es publica el primer butlletí electrònic e-Cingles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El web, la presència en xarxes socials o el butlletí informatiu Cingles són algunes de les eines de difusió i informació del Parc Natural dels Ports. Ara, amb l’objectiu d’ampliar i reforçar els diferents canals de comunicació, obre una nova via informativa directa al correu electrònic. Es tracta del butlletí digital e-Cingles que sortirà cada dos mesos aproximadament amb les novetats més rellevants, les properes activitats de l’agenda, les noves publicacions i altres recomanacions destacades.

Amb el nou butlletí electrònic, el Parc es proposa assegurar la comunicació amb aquelles persones que expressament volen estar-hi connectades i al dia. Així, l'e-Cingles arribarà de forma automàtica i gratuïta a la bústia de correu de les persones que s'hagin subscrit mitjançant la plataforma de Butlletins Gencat.

D'altra banda, es continuarà editant el butlletí informatiu Cingles amb articles i col·laboracions divulgatives sobre els valors naturals i culturals d'aquest espai natural protegit. El primer número de Cingles apareixia el 2011 en motiu del desè aniversari. El darrer número publicat, corresponent a 2020, es pot descarregar en PDF i aviat estarà en paper als equipaments del Parc i altres punts habituals. Aquesta publicació anual compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

En el darrer Cingles, el numero 9, es recullen els antecedents de la recerca arqueològica al Parc, es parla d’orquidioflora, de ratpenats, d’educació ambiental i de la CETS; es fa un recorregut per l'itinerari que puja fins a dalt de tot de la Punta de l’Aigua, es presenta Nakupenda i es conversa amb el Guti, que va ser 30 anys guarda al Refugi de la Font Ferrera.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu