Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Es presenta la segona edició de la Llista Patró dels ocells del Delta de l'Ebre

L’Ecomuseu de Deltebre acollirà demà dimarts al matí la presentació d’aquesta publicació que inclou novetats interessants respecte a la primera edició.

Etiquetes   publicacions, ocells

Publicat el27/7/2015

L'Ecomuseu de Deltebre acollirà demà dimarts al matí la presentació de la segona edició de la Llista Patró dels ocells del Delta de l'Ebre. 

 La publicació presenta novetats interessants respecte a la primera edició, com la incorporació de nous ocells o la modificació del seu estatus i grau d'abundància al territori. Renova també la situació del delta de l'Ebre al mapa ornitològic mundial, pilar d'un sector econòmic en clar creixement com és el turisme vinculat a l'observació de moixons. 

La Llista Patró dels ocells del Delta de l'Ebre s'emmarca dins del pla de treball de la Carta Europea de Turisme Sostenible, acreditació que té el Parc Natural des de 2007 i que té com a un dels objectius potenciar el delta de l'Ebre com a destinació de turisme ornitològic. 

La presentació, que començarà a les 11 h, anirà a càrrec dels autors de la Checlist, l'ornitòleg i guarda de fauna David Bigas i el responsable de l'àrea de protecció i recerca del Parc Natural del delta de l'Ebre, Toni Curcó. També assistirà l'autor del pròleg i ex-tècnic del Par, Albert Martínez-Vilalta.

Es presenta la segona edició de la Llista Patró dels ocells del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...