Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Es presenta la Bike Priorat Montsant 2023

Fins al mes de juny s’hi podran veure exposicions temporals i assistir a conferències, tallers i presentacions, entre altres

Etiquetes   activitats outdoor, bicicleta, falset, marça, priorat

Publicat el15/3/2023

Es presenta la Bike Priorat Montsant 2023 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Els alcaldes i regidors durant la presentació de la prova


Els ajuntaments de Falset, de Marçà, de Capçanes, de Bellmunt del Priorat, del Masroig i del Molar han presentat la Bike Priorat Montsant, una prova ciclista que neix de la Bike Priorat Wine que es va organitzar l'any passat.

En aquesta ocasió, la prova se celebrarà el 14 de maig i, tant la sortida com l'arribada, serà a Marçà. Com l'any passat, tindrà dos recorreguts (un de 52 km i un altre de 32) i les inscripcions ja estan obertes al web de l'esdeveniment de BTT, E-bike i Gravel que coorganitzen els sis ajuntaments prioratins.

En l'acte de presentació hi han pres part Òscar Sanchís, regidor d'Esports del Molar; Ferran Masip, alcalde del Masroig; Francesc Calpe, alcalde de Bellmunt del Priorat; Josep Maria Piqué, alcalde de Marçà; Lluís del Arca, alcalde de Capçanes, i Carlos Brull, alcalde de Falset.


Per: Redacció

Foto: Cedida