MESTRÀLIA, 14a edició Fira de Lutiers. Campredó, 8, 9 i 10 de juliol.

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Es crea el primer circuit català de marxa nòrdica

La Garxal Desert Race de Deltebre serà l’única prova ebrenca d’aquest nou circuit

Etiquetes   esports, marxa nordica, deltebre

Publicat el9/4/2018

El primer Circuit Català de Marxa Nòrdica arriba de la mà del nou Comitè Català de Marxa Nòrdica de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Un total de vuit proves conformaran el calendari, que s'inicia el 6 de maig amb ‘En Marxa pel Rodal‘, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell. La sortida serà des de l'àrea de pícnic de Sant Vicenç de Jonqueres, a les 9 del matí, i s'hauran de recórrer 12 quilòmetres amb un desnivell de 180 metres. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través del seu web.

El juny serà el torn de la Unió Excursionista Lo Passador de Deltebre i l'Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, amb la ‘Garxal Desert Race‘ i ‘La Nòrdica de l'Agrupe‘. El Club Excursionista Arítjol portarà la ‘1a La Selva Nòrdic Walking‘, d'onze quilòmetres l'1 de juny. La següent serà la ‘Nòrdica Prades‘, organitzada per l'Associació Excursionista Els Birimbins de Prades.

Després de l'estiu tancaran el calendari tres marxes. La primera serà el 29 de setembre, ‘Entorns de Can Torres‘, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa. ‘Walking Carabruta‘ se celebrarà el 21 d'octubre, de la mà del Centre Excursionista Despí. Posarà punt i final al calendari anual, al novembre, la ‘II Marxa de la Salut', del Club Muntanyenc Sant Cugat.


Es crea el primer circuit català de marxa nòrdica | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...