DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Equip Raids de les Terres de l'Ebre competeix a nivell europeu amb magnífics resultats

L’equip de raids de les Terres de l’Ebre guanya el Corsica Raid 2015, un raid internacional de gran prestigi que forma part de la lliga europea de Raids (European Series in Adventure Racing).

Etiquetes   raids, multiaventura

Publicat el16/6/2015

L'Equip de raids de Terres de l'Ebre, amb el suport de la marca Two Nav Compegps, s'ha endut la victòria al Corsica Raid 2015, un raid internacional de gran prestigi que forma part de la lliga europea de raids (European Series in Adventure Racing). El Corsica Raid és el raid d'aventura més reconegut d'europeu, i l'organització l'ha convertit en un esdeveniment cultural, patrimonial, social i natural per tal de projectar a l'exterior els valors de Còrsega.

La 20ena edició del Corsica Raid Adventure s'ha disputat entre els dies 6 i 10 de juny, participant-hi el millors equips internacionals d'europa. El Corsica Raid va començar a Bastia i va acabar a Pitrusedda, recorrent el sector Nord- Nord Oest de l'Illa de la bellesa (ile de Beauté): Bastia, Serra di Pigno, platja d'Ostriconi, Punta Spano, antigues, Lumiu, Bonifatu, Calacuccia, Monte Cinto, Vall de Nielu, Coll de Vergio, Porto, Les Calanches de Piana (patrimoni de la UNESCO), barranc de Dardu, platja de Chiuni, Carghjese, Ajaccio Pitrusedda, bosc de Chiavari... Un increïble mosaic de paisatges naturals, una meravellosa línia de costa, platges amb aigües turqueses, impressionants valls, densos boscos i enigmàtics pobles de muntanya.

Després d'una bona primera etapa pels entorns de Bastia, en el segon dia de cursa l'equip Two Nav Terres de l'Ebre va situar-se en primera posició i va lluitar durament contra els altres equips per mantenir aquesta meritòria plaça fins al final.

Després de 4 dies i mig de competició, l'equip Two Nav Terres de l'Ebre va arribar primer a la meta final de Pitrusedda del Corsica Raid Aventure 2015 amb una diferencia de 2:40 minuts del segon classificat, l'equip francès Los Bomberos 81.

L’Equip Raids de les Terres de l’Ebre competeix a nivell europeu amb magnífics resultats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Durant aquests dies, els mes 30 equips participants han realitzat més de 350 km repartits en diferents seccions: caiac de mar, curses a peu i d'alta muntanya, coastering (trekking resseguint la costa), bicicleta de muntanya, barrancs, circuit de cordes, natació pel mar i curses d'orientació.

Han estat uns dies esplèndids on l'equip Two Nav Terres de l'Ebre ha descobert la bellesa natural d'aquesta illa de la Mediterrània, donant a conèixer les Terres de l'ebre, tenint en compte la repercussió internacional que suposa aquesta important victòria.

L'Equip està format per un grup extens d'esportistes de les terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, en aquesta ocasió els integrants de l'aventura Corsa han estat: Glòria Sobrero, Toni Muné, Roger Moras i Oriol Pellisa.

L’Equip Raids de les Terres de l’Ebre competeix a nivell europeu amb magnífics resultats | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

L'equip de Raids de Terres de l'Ebre va organitzar al mes de maig la segona edició del Raid ilercavó, un raid itinerant amb una filosofia molt pareguda al Corsica raid. D'altra banda, el cap de setmana del 30 i 31 de maig l'equip va aconseguir una meritòria 3era i 6ena classificació en la categoria mixta (2 nois + 1 noia) al campionat d'Espanya de raids disputat a Riglos (Aragó).

Ara, després d'uns meritoris dies de descans, l'equip començarà a preparar el RaidAran que també forma part del circuit europeu de raids d'aventura i que se celebrarà de l'1 al 5 de juliol en aquesta bonica vall del nostre territori.

Font de la notícia: Equip de Raids de les Terres de l'Ebre

Mes informació i fotos:
https://www.facebook.com/corsicaraid
http://www.corsicaraid.com
https://www.facebook.com/equipderaids.delebre
http://raidilercavo.blogspot.com.es

Notícia relacionada: L'equip de Raids TwoNav Terres de l'Ebre guanya el 21è Corsica Raid Aventure