Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'entrega de premis del Circuit de Curses per Muntanya es farà a Móra d'Ebre

El Teatre Municipal La Llanterna acollirà demà la gala en la que també se’entregaran els premis del II Circuit de Canicròs de les Terres de l’Ebre

Etiquetes   Esports, circuit curses muntanya

Publicat el23/11/2017

L’entrega de premis del Circuit de Curses per Muntanya es farà a Móra d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de la  XI Pujada al Montsià d'Alcanar


Móra d'Ebre és el municipi que l'organització del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre ha escollit per a celebrar la festa de cloenda i entrega de premis 2017, que començarà a les vuit del vespre d'aquest divendres 24 de novembre al Teatre municipal La Llanterna.

Amb l'entrega de guardons, el Circuit de Curses per Muntanya tanca així la 10a edició, en la que els esportistes Lluisma Mas Cáceres i Eva Cris Llobat Gràcia, del Club BTT Montbike Amposta han estat els guanyadors absoluts. A més, amb la particularitat que tots dos han completat les 14 proves.

La 8a Cursa del Pastisset de Benifallet inaugurava el circuit el 22 de gener. Seguien la IV Cursa dels Biberons a Pinell de Brai i la XI Cursa de la Cameta Coixa de Miravet al mes de febrer i al març tenien lloc dos proves més: la VII UT Les Fonts de Xerta i la X Serra de les Fites de la Pobla de Massaluca.

El mes d'abril començava amb la VIII Mitja Marató de la Fageda de la Sénia, a la que seguia al maig, la VIII Cursa de Panxampla d'Alfara de Carles i la XVII Cursa de la UEC de Tortosa i la novena edició del Duextrem, aquesta última organitzada al mes de juny. Descans estival només alterat a l'agost pel VIII KMV Caramella-Caro de Roquetes.

Al setembre el Circuit es desplaçava al Priorat, amb la XI Cursa Vila de Falset i acabava amb la XI Pujada al Montsià d'Alcanar.

La X Cursa d'Ulldecona i la VIII Cursa Camí de Sirga de Móra d'Ebre donaven fer finalitzat a l'octubre el circuit, per l'anul·lació de l'última de les proves del calendari 2017, que s'havia de disputar el 12 de novembre. L'A.E. Cara Nord, organitzadors de la Cursa de les Roques d'Horta de Sant Joan decidia suspendre la prova a causa les accions repressores de l'Estat espanyol i l'empresonament dels presidents d'Òmnium Cultura i de l'ANC, de vicepresident Junqueras i set consellers del Govern de la Generalitat.

Durant la mateixa vetllada també es farà entrega dels premis als guanyadors del II Circuit de Canicròs de les Terres de l'Ebre, que en aquesta edició han estat Joan Lluís Fernández Tomàs i Tere Isierte Foyes.

Les cinc proves del Canicròs començaven al novembre de 2016 a Masdenverge, seguien, ja dins de 2017 les curs de Campredó, Poble Nou, La Ràpita i tancava el circuit Amposta el passat mes de març.


L’entrega de premis del Circuit de Curses per Muntanya es farà a Móra d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants del canicròs de la Ràpita

comparteix-ho