Port Nòmada. Senderisme, travesses, btt

CAT | ES


En marxa el Centre d’Innovació Turística de Morella

L’objectiu del centre, que estarà operatiu al segon semestre de 2018, és poder establir convenis amb diferents comarques tant d’Aragó com de Catalunya

Etiquetes   Turisme, Morella, Baix Maestrat

Publicat el13/10/2017

En marxa el Centre d’Innovació Turística de Morella | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El director general d’Estratègia Territorial Turística de l’Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert, ha mantingut aquest matí un encontre amb empresaris turístics i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, al voltant del futur del Centre de Turisme d’Interior què estarà ubicat en el complex de la Fàbrica de Giner, així com ha presentat les jornades "Cuina d’Autor" que tindran lloc en la xarxa de CDT de la Comunitat Valenciana, on Morella serà una de les seus.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha valorat molt positivament aquestes activitats al voltant del futur CDTi en què pensa que "serà una oportunitat per a formar a moltes persones vinculades al turisme així com professionalitzar i dignificar la professió en hostaleria i restauració".

Josep Gisbert ha afirmat que "aquest centre serà un referent en el turisme d’interior, no tan sols per a la nostra comarca, sinó que l’objectiu és poder establir convenis amb diferents comarques tant d’Aragó com de Catalunya". El director general ha confiat en el fet que pugui estar operatiu en el segon semestre de 2018. Aviat es licitaran les obres i començaran l’execució d’aquestes.

Es presenten les jornades "Cuina d’autor"

D’altra banda s’han presentat les jornades de "Cuina d’Autor" que tindran lloc per tota la Comunitat Valenciana, a través de la xarxa de Centres de Turisme (CDT), on prestigiosos experts en cuina i rebosteria de tota Espanya participaran com a ponents i realitzaran una màster class pràctica davant els alumnes.

En el cas de Morella es contarà amb la presència dels següents experts en cuina: Jordi Butrón, d’Espai Sucre; Kiko Moya, de L’escaleta; Manuel Alonso, de Casa Manolo; Carmelo Bosque, de Lillas Pastia; i Jeroni Castell, de Les Moles.

Les jornades estan destinades als professionals del sector. Començaran el 8 de novembre i finalitzaran el 4 de desembre, realitzant-se una sessió per setmana.