Festes de Sant Joan i Sant Pere. Hospitalet de l’Infant del 21 al 30 de juny

CAT | ES


En marxa el 19è concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre

El concurs està impulsat pels ajuntaments de Deltebre i l’Ametlla de Mar

Etiquetes   natura patrimoni, fotografia, deltebre, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el22/10/2018

En marxa el 19è concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els ajuntaments de Deltebre i de l'Ametlla de Mar donen el tret de sortida a una nova edició del concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre. Amb aquest esdeveniment, que enguany celebra la seva 19 edició, els dos consistoris pretenen posar en valor els atractius turístics del territori, així com el bo i millor de la gastronomia i cultura. En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha manifestat que “aquest premi permet, en primer lloc, donar a conèixer el nostre territori d'una manera singular i a través dels ulls dels participants i, en segon lloc, descobrir nous i especials racons de les Terres de l'Ebre”.

En aquesta edició, s'ha elevat novament el nombre de premis a un total de 15 i repartits en 7 categories. Així doncs, hi podem trobar la categoria Deltebre (tres premis a les millors fotografies realitzades al terme municipal de Deltebre i un premi local a la millor fotografia entre els concursants censats al municipi), la categoria Ametlla de Mar (tres premis a les millors fotografies realitzades al terme municipal de l'Ametlla de Mar i un premi local a la millor fotografia entre els concursants censats al municipi), la categoria Blanc i Negre (a la millor fotografia realitzada en blanc i negre a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre), la categoria Creativitat (a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre en qualsevol tècnica i/o manipulació digital), la categoria Gastronomia (a la millor fotografia realitzada a qualsevol plat i/o producte gastronòmic típic de Deltebre i/o Ametlla de Mar), la categoria Activitat Humana (tres premis les millors fotografies amb activitat humana sobre què poden fer els visitants a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre) i la nova categoria Terres de l'Ebre (a la millor fotografia realitzada a la qualsevol indret de les Terres de l'Ebre).

Cal recordar que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. S'admetran un màxim de quatre fotografies per autor que hauran de ser enviades a les respectives oficines de turisme, abans del divendres 11 de gener de 2019 a les 14h del migdia. L'entrega de premis tindrà lloc el dissabte 26 de gener a les 19.00h a l'Ametlla de Mar, i totes aquelles fotografies premiades seran exposades als dos municipis. Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts de les Terres de l'Ebre.


En marxa el 19è concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho