Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/27/2021#) AND (caducitat>=#9/27/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Empresaris turístics visiten les Vies Verdes de Girona per promoure el cicloturisme a les Terres de l'Ebre

La visita, en la que han participat una quinzena d´empresaris, ha estat organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre

Etiquetes   Turisme, Baix Ebre

Publicat el9/11/2017

Empresaris turístics visiten les Vies Verdes de Girona per promoure el cicloturisme a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les Vies Verdes de Girona compten amb 125 quilòmetres de recorregut


Una delegació encapçalada pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i integrada per una quinzena d’empresaris turístics ha visitat les Vies Verdes de Girona per conèixer un dels referents cicloturístics més propers. La visita s'ha centrat en conèixer l’estructuració l'oferta turística, les instal·lacions, els equipaments associats, el manteniments dels itineraris, els públics als quals s’adreça i, en definitiva, tots aquells aspectes que es puguin imitar al Baix Ebre per convertir el cicloturisme en un generador de riquesa i creació d’ocupació.

Aquesta acció s’inclou en l’assistència tècnica per consolidar com a destinació cicloturística la comarca del Baix Ebre, que desenvolupa enguany la institució comarcal a través del projecte Baix Ebre Avant, amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. En aquesta visita també hi han participat l’alcalde de la Puebla d’Hijar, Pedro Bello, i la vicepresidenta de la comarca del Bajo Martín, Ana Guevara, (municipi i comarca on s’inicia la Via Verda de la Val de Zafán), la consellera comarcal de Turisme de la Terra Alta, Rosanna Rel, i el conseller comarcal del Baix Ebre, Ramon Brull.

La delegació del Baix Ebre s'ha entrevistat a Olot amb Josep Planellas, responsable de l’Agència de Turisme Medi Ambiental, una empresa que gestiona el Centre Logístic de Bicicletes, un servei integral de lloguers, trasllats i logística, tant per petites excursions com per grans rutes. A continuació, els participants s'han desplaçat amb bicicleta per un tram de les Vies Verdes fins el Mas de la Coromina, una explotació ramadera que ha obert una línia de visites guiades, aula taller i botiga, com a via per valorar la seva activitat i de diversificació econòmica, amb uns resultats molt satisfactoris.

Seguidament el grup ha anat a l'hotel–restaurant La Perla d'Olot on la gerent de Turisme Garrotxa, Turina Serra, la coordinadora de la xarxa de senders Itinerànnia, Adriana Ramon, i el gerent en funcions del Consorci Vies Verdes de Girona, Àngel Planas, han explicat el treball de les entitats turístiques que representen.

Actualment les Vies Verdes de Girona compten amb 125 quilòmetres de recorregut que estan estructurats en quatre trams, gestionats per un mateix organisme, el Consorci de les Vies Verdes de Girona, que integra els vint-i-vuit ajuntaments de les poblacions per on transcorren els traçats. Al voltant d’aquesta iniciativa cicloturística s’ha desenvolupat un ampli ventall de serveis que van des d’allotjaments a restauració, passant per lloguers, trànsfers i altres serveis ciclistes complementaris.

L’assistència tècnica per consolidar com a destinació cicloturística el Baix Ebre és la continuació dels Seminaris de Creació de Producte Turístic impulsats l’any passat a través del projecte Baix Ebre Avant. Empresaris del sector i tècnics del Consell Comarcal del Baix Ebre han continuat treballant aquest any en iniciatives per fer més visible el potencial cicloturístic de les Terres de l’Ebre, tant en els mercats de proximitat com per als internacionals. En aquest sentit, dimarts vinent el Consell Comarcal del Baix Ebre presentarà un mapa i un dossier professional del cicloturisme de les Terres de l’Ebre, que inclou tots els nous productes turístics com per exemple un recorregut integral en bicicleta de quatre dies per la Via Verda des d’Alcanyís fins a Tortosa, una volta guiada a Cardó amb BTT o experiències que lliguen ciclisme i gastronomia, entre altres.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.


Empresaris turístics visiten les Vies Verdes de Girona per promoure el cicloturisme a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La delegació ha estat organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre