suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Els WSG 2019 obre la inscripció de voluntaris amb la campanya 'Jo m'hi apunto'

Els voluntaris es poden inscriure a través del web www.tortosa2019.cat

Etiquetes   esports, tortosa, baix ebre, terres ebre, wsg tortosa 2019

Publicat el2/5/2018

Els WSG 2019 obre la inscripció de voluntaris amb la campanya ’Jo m’hi apunto’ | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els voluntaris es poden inscriure al web www.tortosa2019.cat


Coincidint amb la 74a edició d'Expoebre, els World Sports Games (WSG) han donat el tret de sortida a la inscripció de voluntaris per a l'esdeveniment que acolliran Tortosa i les Terres de l'Ebre de 2 al 7 de juliol del 2019. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor d'Esports, Joaquín Del Pino, van visitar aquest passat dilluns l'estand i van presentar la campanya 'Jo m'hi apunto'.

De moment, en els dos primers dies de fira, ja s'han inscrit 53 voluntaris, majoritàriament joves. Després d'Expoebre, la campanya de voluntaris continuarà a través del web www.tortosa2019.cat. Es poden inscriure tots aquells ciutadans i ciutadanes de 16 anys o més que vulguin formar part d'aquest esdeveniment esportiu únic al nostre territori i que vulguin conèixer gent d'arreu del món.

Les inscripcions es podran fer fins a finals d'enguany, i l'organització confia arribar al mig miler de voluntaris per garantir l'èxit de l'organització d'aquest esdeveniment esportiu internacional. Durant els propers mesos també està previst que es facin accions similars a la d'Expoebre de captació de voluntaris a les diferents subseus dels WSG.

comparteix-ho