Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els terrenys de l’antic traçat del Carrilet de la Cava enllaçaran amb la Via Verda

El Consell del Baix Ebre aprova signar amb ADIF un contracte d’arrendament dels terrenys del Carrilet de la Cava per convertir-los en Via Verda

Etiquetes   via verda, baix ebre

Publicat el30/1/2017

Els terrenys de l’antic traçat del Carrilet de la Cava enllaçaran amb la Via Verda | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Tram de la Via Verda a la Terra Alta | Foto: EbreActiu.cat


El Consell Comarcal del Baix Ebre va aprovar signar amb l’organisme públic Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF) un contracte d'arrendament dels terrenys de l’antic traçat del Carrilet de Tortosa a La Cava, que l'ens comarcal vol habilitar com a Via Verda per a ús cicloturístic.

El tram que es llogarà, d'una longitud de 7,327 quilòmetres, és el comprès entre la rotonda de la C-42, a l’altura de l’antiga bòbila d’Anguera, a Tortosa, i el pont de l’autopista A-7, ja al terme municipal de l’Aldea, i afecta una superfície de 55.060 metres quadrats. La vigència de l’arrendament és de 20 anys i es podrà renovar per 10 anys més.

Amb aquest arrendament, la institució comarcal estarà ja en condicions d’executar el projecte de recuperació d’aquesta primera part de l’antic recorregut del Carrilet i enllaçar-la, a través de la Via Cicloturística (el tram comprès entre l’antiga bòbila d’Anguera i el Pont Roig), amb la Via Verda del Baix Ebre.