Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Els senderistes del Maestrat es donaran cita aquest any a les Coves de Cañart

Serà el diumenge 22 d’octubre i el recorregut portarà als senderistes pels espais més interessants d’aquest municipi

Etiquetes   esports, senderisme, maestrat

Publicat el11/10/2018

Els senderistes del  Maestrat es donaran cita aquest any a les Coves de Cañart | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Com cada mes d'octubre des de fa quinze anys, arriba l'esperada Marxa Senderista de Tardor de la Comarca del Maestrat. Aquest any la cita serà a Les Coves de Cañart el diumenge 21 d'octubre.

L'organització ha dissenyat dos recorreguts. Una ruta curta de 12 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 622 metres, i una llarga de 18 quilòmetres, amb 834 metres de desnivell. La sortida serà des de 'Església, de les 8 a les 9 del matí els senderistes que facin la ruta llarga i entre les 9 i les 10 els que es decantin pel recorregut curt. Durant els mateixos, l'organització oferirà diversos avituallaments de sòlids i líquids i, en acabar, un detall i el menjar, que serà al pavelló.

El preu de la inscripció és de 16 € els adults, 14 € els menors de 14 anys i 8 € els nens entre 4 i 8 anys. A més els federats FEDME tenen un descompte de 2 €.

El recorregut portarà als senderistes pels espais més interessants d'aquesta localitat, donant la volta al Cuchillo, passant per l'Estret de Crespol, apropant-se al racó dels Banys de Dos Torres de Mercader i tornant sota l'imponent Morrón.

El termini d'inscripció acaba el dilluns 15 d'octubre i es pot fer a través del web www.deportesmaestrazgo.es o amb la fitxa d'inscripció que sembla en el full informatiu.


Els senderistes del  Maestrat es donaran cita aquest any a les Coves de Cañart | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

 

comparteix-ho