Ara i tot l´any, compra producte de proximitat al Montsià

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/3/2021#) AND (caducitat>=#12/3/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els restaurants ebrencs renoven les estrelles Michelin

El restaurant Villa Retiro de Xerta i els dos restaurants d’Ulldecona, Les Moles i l’Antic Molí revaliden les distincions en la guia 2018

Etiquetes   Notícies, Gastronomia

Publicat el23/11/2017


El restaurant Villa Retiro de Xerta i els dos restaurants d'Ulldecona, Les Moles i l'Antic Molí, han renovat aquest any les seves Estrelles Michelin.

Villa Retiro, del xef Francesc López, primer establiment guardonat amb aquesta distinció a les Terres de l'Ebre el 2009, rep l'estrella per 7 vegada.En el cas de Les Moles, amb el xef Jeroni Castell al davant, conserva el distintiu des de l'any 2013, mentre que l'Antic Molí, que dirigeix el xef Vicent Guimerà, el va rebre per primer cop en l'edició anterior d'aquests prestigiosos guardons gastronòmics.

La nova llista es va donar a conèixer ahir dimecres en una gala celebrada a Tenerife.

L'aposta per la innovació i els productes de proximitat fan d'aquests restaurants un referent en el món de la cuina i són ja un motor econòmic del territori.


Els restaurants ebrencs renoven les estrelles Michelin | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...