Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


Els kenians Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy guanyen els 10 k de Santa Bàrbara

Tot i la persistent pluja d’ahir diumenge, la prova va transcórrer amb total normalitat

Etiquetes   activitats outdoor, esports, running, santa barbara, montsia, running series, terres ebre

Publicat el4/6/2018

Els kenians Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy guanyen els 10 k de Santa Bàrbara | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la cursa


Ahir diumenge al matí, Santa Bàrbara no es va arronsar davant de la persistent pluja i va celebrar, tal com estava previst, una nova edició dels 10k Santa Bàrbara, prova puntuable al Circuit Running Sèries Terres de l'Ebre i que en aquesta ocasió comptava com a convidats a la cursa amb els atletes kenians Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy, tot i no puntuar al Circuit.

La cita va aplegar un total de 155 corredors, 114 homes i 41 dones, que van completar el recorregut que arrencava a les 9.30h al carrer Terra Alta, al costat del pavelló poliesportiu. Des del carrer La Galera, els participants van emprendre el circuit que abandonava el nucli urbà per a transcórrer entre oliveres i garrofers. Al quilòmetre 6'5, la cursa tornava a entrar al nucli urbà pels carrers Freginals, de l'Any i Llibertat. Gir cap al carrer Lluna i un altre per a entrar al carrer Major fins a arribar al carrer Madrid, on els corredors giraven a la dreta per a enfilar el passeig de la Generalitat, el carrer Godall i els últims metres al carrer Terra Alta, on estava situat l'arc d'arribada.


Els kenians Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy guanyen els 10 k de Santa Bàrbara | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els kenians Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy


Amb només 28 minuts i 44 segons completava la cursa el kenià Lkipkirui Langat, arrancant quasi 5 minuts d'avantatge al segon i tercer classificat, Youssef Abaghad ( 0:33:39) i Lluisma Mas (0:33:42). De Mas cal destacar que la tarda abans havia participat en el KM Vertical Caramella-Caro de Roquetes, quedant el setè de la classificació.

El podi femení el va encapçalar la keniana Gladys Kemboy amb un temps de 0:33:57 i el van completar Marta Paulino i Eva Roig van amb un temps de 0:41:06 i 0:43:38, respectivament.

No serà fins al 7 de juliol quan està programada la propera prova del Running Sèries, amb la cursa nocturna Lo Balcó de Camarles.


Els kenians Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy guanyen els 10 k de Santa Bàrbara | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants arribant a la línia de meta


comparteix-ho