Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els beneficis per a la salut de viure prop de la natura

Al Museu de les Terres de l´Ebre tindrà lloc una conferència sobre els impactes positius dels espais verds i blaus en la salut

Etiquetes   Natura patrimoni, delta ebre

Publicat el15/11/2017

Els beneficis per a la salut de viure prop de la natura | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Bassa de les Olles des del Mirador


Aquest divendres 17 de novembre i dins dels actes de la 22a edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya, tindrà lloc al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, la conferència "Millorem el nostre benestar. Descobreix els beneficis per a la salut de viure a prop de la natura”, que anirà a càrrec de Mireia Gascón Merlos, doctora en Biomedicina, Màster en Toxicologia i Salut Ambiental i experta en salut infantil i on parlarà dels efectes beneficiosos per al nostre benestar que s'està comprovant que aporta el viure a prop de la natura.

Els espais verds (boscos, parcs, arbrat urbà...) i blaus (llacs, canals, rius, fonts, zones costaneres...) poden tenir un impacte positiu en la salut, segons mostren estudis duts a terme en el últims anys. Mireia Gascón, explicarà quina és l’evidència fins ara, què fa falta per saber i com es pot aprofitar aquesta relació positiva entre salut i natura per millorar el nostre dia a dia.

La conferència començarà a les 19.30h a la Sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre.