Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


El Win Complex Esportiu Tortosa obrirà portes el 12 de novembre

En la primera fase del projecte entraran en servei les piscines, la sala de fitness i les activitats dirigides

Etiquetes   esports, tortosa

Publicat el31/10/2018

El Win Complex Esportiu Tortosa obrirà portes el 12 de novembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Del 7 al 10 de novembre s'organitzaran visites guiades per donar a conèixer les instal·lacions a la ciutadania


El proper 12 de novembre entraran en funcionament les noves instal·lacions esportives municipals de Tortosa, WIN Complex Esportiu, després de 15 mesos d'obres i amb un cost de 5.041.013,61 euros (iva inclòs). El nou edifici, que utilitza energies alternatives que adapten l'espai als criteris de sostenibilitat i estalvi energètic, està format per un únic volum de dues plantes que integra tot el programa funcional, amb uns espais interiors que busquen potenciar la transparència i la llum natural. Per a la seva construcció s'han adoptat solucions constructives que optimitzen l'execució i els costos.

El projecte finalitza, d'aquesta manera, la primera fase d'execució que ha inclòs la piscina; les quatre sales de fitness, spinning i activitats dirigides; el conjunt de vestidors de grups i la zona de serveis comuns: entrada-recepció, vestidors tècnics-àrbitres, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria. A partir d'ara s'iniciarà la fase II amb l'enderroc de l'actual piscina coberta i posterior construcció del mòdul de vestidors col·lectius, la zona d'spa i quatre pistes de pàdel.


La segona fase

Les instal·lacions i els serveis s'ampliaran en una segona fase, que inclourà una zona humida wellness, un circuit d'aigües, bany de vapor sauna, i dutxes bitèrmiques. Quan la zona d'aigües estigui finalitzada, connectarà pels passadissos interiors amb la piscina, però també per l'exterior a través d'una obertura que connectarà amb una zona enjardinada comuna. La planta baixa es complementarà amb quatre pistes de pàdel amb espai per instal·lar graderies desmuntables d'una capacitat de fins a 150 seients per a futures competicions. Aquesta segonaf ase també contempla dos nous vestidors a la primera planta.

Per últim, cal destacar que el dissabte 3 de novembre, a les 12h, se celebrarà una masterclass promocional a la plaça Barcelona i del 7 al 10 de novembre s'organitzaran visites guiades per donar a conèixer les instal·lacions a la ciutadania.


Foto:Cedida