Bocabadats, cicle d’espectacles infantils de Benicarló

CAT | ES


El vi de la Ribera d'Ebre «La Pocavergonya», guardonat amb un dels Premis Cambra 2016

El premi l’atorga la Cambra de Comerç de Reus.
«La Pocavergonya» és fruit d’un projecte impulsat des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb quatre joves elaboradors de vi per reivindicar la tradició vitivinícola de la comarca riberenca.

Publicat el15/12/2016

El vi «La Pocavergonya»  ha estat guardonat, aquest dimecres, amb un dels Premis Cambra 2016, que ha atorgat la Cambra de Comerç de Reus. Un reconeixement que enguany han tingut caràcter extraordinari atenent la celebració del 130è aniversari de la corporació. Així, la corporació reusenca ha premiat l'empresa «La Pocavergonya», un projecte col·lectiu impulsat des del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre amb quatre joves elaboradors de vi de la comarca.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el programa 7 Comarques - Ribera d'Ebre VIVA, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya dins dels Programes de suport al desenvolupament local. Entre els cellers Molí de Rué, Vins i Olis Suñer, Celler Pedrola i Cooperativa Agrícola de Sant Jaume de Benissanet han creat un vi blanc, fresc i divertit, nascut per reivindicar la tradició vitivinícola de la Ribera d'Ebre.

En l'acte d'entrega dels guardons, les autoritats van animar les empreses a no viure del passat, sinó a encarar-se al futur, i a treballar amb constància i insistència per aconseguir els seus fruits. Així mateix, van posar en valor ingredients com el caràcter, la terra, la gent, la il·lusió i l'orgull per tirar endavant les iniciatives empresarials premiades, com és el cas de 'La Pocavergonya'. El premi el va recollir la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

Altres guardonats van ser el Càmping Platja Cambrils-Don Camilo, el celler Clos Montblanc, el complex turístic Els Prats Village, Freshly Cosmetics o l'empresa de raspalls Fontboté, entre altres. En total es van lliurar 34 distincions per reconèixer realitats vinculades al món de l'empresa, a més d'una desena de premis de periodisme. Tot plegat, del territori que engloba la Cambra reusenca, que són les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.


El vi de la Ribera d’Ebre «La Pocavergonya», guardonat amb un dels Premis Cambra 2016 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els elaboradors del vi i la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre amb el premi | Foto: Riberaebre.og