Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El vent, protagonista en una nova prova de Grans Clàssiques a Amposta

El belga Rien Coertjens guanya el Trofeu del 25 Aniversari del Club Joves Ciclistes d’Amposta, sisena prova del circuit Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana de Ciclisme

Etiquetes   esports, ciclisme, amposta, delta ebre

Publicat el31/5/2018

El vent, protagonista en una nova prova de Grans Clàssiques a Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El circuit, de 137 quilòmetres, va transcórrer en ple Delta de l’Ebre


El Trofeu del 25 Aniversari del Club Joves Ciclistes d’Amposta va ser escenari aquest passat dissabte 26 de maig de la sisena prova del circuit Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana de Ciclisme, 137 quilòmetres en un circuit en ple Delta de l’Ebre en què el vent va ser el protagonista de la jornada, que va acabar amb victòria en solitari del belga Rien Coertjens (The Service Course).

Coertjens formava part del grup d’escapada que es va disputar la victòria en un dia de múltiples talls a causa del vent i el poc control davant les ofensives, que d’un bon principi ja va estar formant el seu company d’equip, Tristan Cardew, tercer al podi final. El tall definitiu que va arribar als últims quilòmetres amb més de dos minuts d’avantatge per disputar-se la victòria el formaven Coertjens i Cardew juntament amb Ricard Demiguel (Megabici-Tecafric), Sergio Casanova (ULBSports-Natural), Alejandro Gómiz, Ismael López (Mutua Levante-Bioracer) i Alfonso Pla (GSport-Wolfbike).

En el tram final, Coertjens, un habitual del calendari català (enguany, 11è al Trofeu Joan Escolà i 9è a la recent Clàssica Gálvez en altres cites de les Grans Clàssiques), es va destacar en solitario a més de 20 quilòmetres de la línia de meta, sent perseguit sense èxit per un Casanova que va acabar pujant al podi en segona posició i el seu company d’equip, Cardew, tercer. Un certamen de Grans Clàssiques que, després d’aquesta prova, tindrà un mes de repòs fins a tornar el primer dia de juliol amb el 52è GP Sant Pere (Tota la informació de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall).

Tota la informació de la prova i classificacions.

comparteix-ho