Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/27/2022#) AND (caducitat>=#6/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El projecte Mares circulares de Coca-Cola arriba al Delta de l'Ebre

Treballadors de l’empresa de begudes van realitzar una acció de neteja a la platja del Serrallo

Etiquetes   natura patrimoni, medi ambient, delta ebre, sant jaume enveja

Publicat el20/7/2018

El projecte Mares circulares de Coca-Cola arriba al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El passat dijous 12 de juliol, en el marc del projecte “Mares circulares”, vint-i-cinc treballadors i treballadores de la seu de l'empresa Coca-Cola a Barcelona van realitzar una acció de neteja a la platja del Serrallo, al Parc Natural del Delta de l'Ebre, al terme de Sant Jaume d'Enveja,.

En total es van recollir 134 quilos de brossa, dels quals se'n van emport 43'2 quilos de plàstic PET per a reutilitzar.


Costes, reserves i fons marins més nets

El projecte Mares circulares és una iniciativa de Coca-Cola per a netejar de residus les costes, platges, reserves i fons marins i forma part de l'estratègia de sostenibilitat del seu programa Avanzamos. L'objectiu final, fixat per a 2025, és recollir l'equivalen al 100% de les llaunes i ampolles comercialitzades, apostar per la innovació d'envasos sostenibles i reciclables i fomentar la cultura de la reutilització i el reciclatge.

Un projecte que compta amb el suport del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, a travès de la Secretaría General de Pesca, la Fundación Ecomar i les associacions Chelonia i Vertidos Cero, així com la col·laboració civil i ciutadana mitjançant més de 100 organismes públics i privats entre ajuntaments, ONGs, universitats i associacions.

S'han programat accions de neteja a 80 platges i entorns marins i a totes les reserves marines d'Espanya, involucrant també a vaixells pesquers en la neteja del fons marí.