Tasta la Cultura de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/3/2021#) AND (caducitat>=#12/3/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El potencial de l'oleoturisme a la Terra Alta

La Fatarella acollirà, el proper 4 de desembre, una jornada tècnica d’oleoturisme per conèixer les iniciatives que s´han desenvolupat durant els últims anys

Etiquetes   Turisme, Gastronomia, Terra Alta, La Fatarella

Publicat el15/11/2017

El potencial de l’oleoturisme a la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El sector de l’oli representa un motor de desenvolupament agroalimentari, gastronòmic i també turístic per la Terra Alta. Al llarg dels últims anys s’han anat consolidant una sèrie d’iniciatives tant públiques com privades per augmentar el valor i reconeixement de l’oli de la Terra Alta, així com per millorar la comercialització de tota una sèrie de productes relacionats amb l’oli.

La Fatarella acollirà el dilluns 4 de desembre, una Jornada tècnica d'oleoturisme, on s'exposaran algunes de les iniciatives que s’han desenvolupat durant els últims anys des del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre, la Fundació Alícia i el treball realitzat per consultores com Cluster Development i l'experiència de diverses empreses que han apostat per l’oli com a via de diversificació i millora de la seva oferta turística.

Una jornada per a descobrir tot el potencial del sector oleícola que promou el Consell Comarcal de la Terra Alta “Terra Alta Més”, en el marc dels projectes de suport al desenvolupament local i al foment de l'ocupació al territori.

La jornada tindrà lloc al Casal de la Fatarella en horari de 16 h a 19 h. Cal inscripció en aquest enllaç