Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


«El poder dels museus», el lema d'enguany del Dia Internacional dels Museus

El Museu de les Terres de l’Ebre, juntament amb altres equipaments que formen part de la xarxa "Ebre, natura & cultura" com el Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana i el Museu de la Mar de l’Ebre, han preparat un conjunt d’activitats per celebrar aquesta efemèride

Etiquetes   vida activa, amposta, la rapita, santa barbara, museu de la mar, museu terres ebre, cultura, montsia,

Publicat el9/5/2022

«El poder dels museus», el lema d’enguany del Dia Internacional dels Museus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Centre d'Interpretació de la Vida a la Plana


«El poder dels museus», aquest és el lema amb que el Comitè Internacional dels Museus (ICOM), prosoa celebrar l'edició d'enguany del Dia Internacional dels Museus. I és que els museus tenen el poder de transformar el món que els envolta, de provocar canvis positius en les seves comunitats. Ho fan a través de tres eixos: la sostenibilitat, la innovació en la digitalització i l'accessibilitat i la construcció de comunitat a través de l'educació. I com cada any el Museu de les Terres de l'Ebre, juntament amb altres equipaments que formen part de la xarxa "Ebre, natura & cultura" com el Centre d'Interpretació de la Vida a la Plana i el Museu de la Mar de l'Ebre, han preparat un conjunt d'activitats per celebrar aquesta efemèride.

A la seu del Museu de les Terres de l'Ebre, a Amposta s'ha organitzat la visita teatralitzada "Veus de Pepito. Lo venedor ambulant", que tindrà lloc la nit del dissabte 21 de maig (dos sessions, a les 20 h i 21 h). A més, els dies 21 i 22 de maig seran jornada de portes obertes.

El Centre d'Interpretació de la Vida a la Plana, a Santa Bàrbara, ha programat una visita guiada teatralitzada a l'equipament a càrrec de de Juanjo Vegué i la xerrada"Aigües i aqüifers del Montsià" a càrrec del geòleg Àlvaro Arasa. Serà el diumenge 15 de maig.

Al Museu de la Mar de l'Ebre, a la Ràpita, entre el 18 i el 22 de maig, una activitat adreçda als menors de 12 anys, "Troba el cavall de l'odisseu". El divendres 20 de maig es farà una visita comentada a a l'exposició "La sirga de la vida". I durant el diumenge 22 de maig hi haurà jornada de portes obertes i durant el matí activitats infantils relacionades amb l'Odissea.

Trobareu més informació al web del Museu de les Terres de l'Ebre


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho