Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/29/2022#) AND (caducitat>=#6/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Parc Natural del Delta de l'Ebre renova l'exposició permanent de l'Ecomuseu

Aquesta nova exposició substitueix l’originària de l’any 1995

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, parc natural delta ebre

Publicat el8/6/2018

El Parc Natural del Delta de l’Ebre renova l’exposició permanent de l’Ecomuseu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La renovada exposició


Des d'avui, l'Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l'Ebre, disposa d'una nova exposició permanent, que substitueix l'originària de l'any 1995. Situada a la part superior de l'edifici, la mostra, que ocupa un espai de prop de 100 m2, apropa als visitants els principals aspectes abiòtics i biòtics del Delta, aprofundint en la diversitat d'hàbitats i els aprofitaments humans (caça, pesca, sal, transport, costums, turisme sostenible, etc.).

Inaugurat l'octubre del 1989, l'Ecomuseu funciona de porta d'entrada de les persones visitants al Delta de l'Ebre i al seu Parc Natural. L'edifici principal acull el centre d'informació del Parc, en un mas característic amb un ampli espai exterior que representa els principals ambients naturals i humanitzats del Delta, a més a més, d'un magnífic aquari.


El Parc Natural del Delta de l’Ebre renova l’exposició permanent de l’Ecomuseu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...