Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Delta de l'Ebre protagonitza els Tastets de Patrimoni de Primavera 2018

El cicle de conferències comença aquesta tarda a la Biblioteca Pública de Tarragona. La primera de les xerrades porta per títol “Va, qui ve? Els mitjans de transport al Delta del segle XX”

Etiquetes   turisme, delta ebre

Publicat el18/4/2018

El Delta de l’Ebre protagonitza els Tastets de Patrimoni de Primavera 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els vaixells turístics naveguen avui pel tram final de l’Ebre


Avui dimecres, 18 d'abril, a les set de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Tarragona la primera de les conferències del cicle Tastets de Patrimoni de Primavera 2018. La xerrada porta per títol “Va, qui ve? Els mitjans de transport al Delta del segle XX” i anirà a càrrec dels estudiosos Salomé Mulet, Salvador Fornós i Elena Fabra. Els conferenciants recordaran els mitjans que, tot i ser deficients, feien possible el transport en aquesta zona. Hi parlaran, entre altres, dels llaüts, del vapor Anita, de la tartana del Corxero, de l'autobús dels Bonos i de Lo Carrilet.

La segona conferència dels Tastets tindrà lloc el dia 9 de maig. En aquest cas, sota el títol de “El Festival Deltebre Dansa i el seu impacte mediàtic”, la historiadora Elena Fabra parlarà de la trajectòria d'aquest festival impulsat pel ballarí Roberto Olivan, que va començar sent un petit taller de dansa professional i s'ha convertit en un festival internacional de renom. Tot un exemple de creixement i arrelament al territori.

Finalment, les postres dels tastets serà una sortida cultural el dia 9 de juny. S'hi visitarà a Deltebre, el local de l'Associació d'Amics del Carrilet i l'exposició sobre barcasses i l'Obrador, que és l'espai de dansa contemporània.

La participació en les conferències és oberta a tothom. La sortida cultural necessita inscripció prèvia a la Biblioteca Pública de Tarragona, abans del 29 de maig. El preu en aquest cas és de 30 euros i inclou el trasllat des de Tarragona i el dinar. Les inscripcions es poden fer a la Secció Local de la Biblioteca de Tarragona i a l'adreça electrònica bptarragona.cultura@gencat.cat.