Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El Club Pati L'Aldea, campió de Catalunya en la modalitat xou petit

La competició es va celebrar aquest passat cap de setmana al Pavelló Olímpic de Reus. Els de l’Aldea es van imposar amb 92’6 punts

Etiquetes   esports, patinatge, aldea, baix ebre

Publicat el20/2/2018

El Club Pati L’Aldea, campió de Catalunya en la modalitat xou petit | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els de l'Aldea es van imposar amb 92'6 punts per davant del PA Maçanet, defensor del títol


El grup xou petit del Club pati L'Aldea es va proclamar campió de Catalunya després d'executar el seu programa DOMA'M. L'espectacular coreografia de Manel Villarroya va fer vibrar al públic del Pavelló Olímpic de Reus que en acabar l'actuació es va posar en peus aclamant als patinadors. La coreografia "Doma'm" del CP L'Aldea, que l'any passat va ser campió d'Espanya després d'haver estat setè al Campionat de Catalunya celebrat a Girona, es va imposar amb 92,6 punts per davant del "Ral lab" del PA Maçanet, defensor del títol i vigent subcampió del món, que es va haver de conformar amb la segona posició amb 89,1 punts.

El campionat va començar el dissabte amb les modalitats de quartets i grups grans. En quartets la medalla d'or va estar per "Final round" del Foment Cardoní, la plata per "Elles!" de l'ASPA Lliçà de Vall i el bronze per "Desconnecta" del CEPA Girona.

A la competició de grups xou grans el CPA Olot va revalidar el títol de campió amb "Sense opcions", mentre que el CEPA Girona va aconseguir la plata amb "Sóc aquí" i el bronze se'l va endur el xou "Once upon a time" del Reus Deportiu.

El diumenge va ser el torn dels grups juvenils i els petits. Començà la tarda amb la modalitat de xou juvenil, aconseguint l'or “Lon-dong” del Reus Deportiu, la plata "Atrapats" del CP Bescanó i el bronze "Malifeta" del CPA Celrà. A continuació va arribar el torn per als grups petits, guanyant la medalla d'or "DOMA'M" del CP L'Aldea. "Rat Lab" del PA Maçanet es va emportar la plata i el bronze l'aconseguí "Guia'm" del CP Matadepera.

Els propers dies 9 i 10 de març tindrà lloc el campionat d'Espanya a Avilés (Astúries).


comparteix-ho