Venda online productes de la Terra

CAT | ES


El 29 de maig, la 16a edició de la cursa de la UEC Tortosa

La UEC Tortosa, després d’organitzar 11 edicions de la Cursa de Paüls, 2 de la Trail Rasquera-Tortosa, al 2016 organitzen una nova cursa per muntanya, que per tercer any consecutiu surt des de la raval de Sant Llàtzer i passa per les muntanyes més properes ciutat de Tortosa.

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, tortosa, terres ebre, baix ebre, circuitebre

Publicat el19/5/2016

Diumenge dia 29 de maig, a la zona esportiva de la Raval de Sant Llàtzer de Tortosa, teniu una cita amb la 16a cursa de la UEC Tortosa. Aquest any, després d'onze edicions organitzant la "mítica" Cursa de Paüls, dues edicions del Trail Rasquera-Tortosa, es farà la 3a edició de la cursa de la UEC Tortosa íntegrament pel terme de Tortosa.

El 29 de maig, la 16a edició de la cursa de la UEC Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...participants de la Cursa de la UEC Tortosa 2016


Des de l'organització es vol fer una Cursa per muntanya que concilia la conservació i l'ús dels recursos naturals de les nostres serres. La cursa transcorre pels colls de Santa Caterina, Rocacorba, coll de l'Alba i la Predrera, indrets que per a molts són desconeguts. Els organitzadors La UEC Tortosa organitzem una Cursa perquè mereixi l'interès de tots els participants, amb les quatre modalitats per a que tothom pugui gaudir dels paratges que hi ha al costat de casa, amb la Cursa absoluta i la Cursa Júnior ambdues de 20 Km i 1.000 metres de desnivell positiu, i la Cursa Cadet i la Marxa aquestes amb 10 Km i 450 metre de desnivell positiu. No hi podeu faltar.

Teniu més informació al web de la 16a cursa de la UEC Tortosa.

El 29 de maig, la 16a edició de la cursa de la UEC Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...participants de la Cursa de la UEC Tortosa 2016 (foto de Mauro Ortiz)


Font de la notícia: UEC Tortosa

comparteix-ho