Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Edu Pla i Mireia Guarner guanyen la 3a edició dels 10k d'Ulldecona

Amb aquesta nova edició la prova es consolida en el calendari de running ebrenc

Etiquetes   esports, running, ulldecona.montsia

Publicat el16/4/2018

Edu Pla i Mireia Guarner guanyen la 3a edició dels 10k d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la cursa

 

El Running Sèries Terres de l'Ebre va completar ahir diumenge la tercera prova del circuit ebrenc amb els 10k d'Ulldecona – Cursa de l'Aigua. Un total de 139 corredors van participar en aquesta prova que es consolidava amb aquesta tercera edició en una jornada que es va despertar amb un temps primaveral, amb sol i temperatures força agradables.

La sortida i arribada de la cursa va instal·lar-se a la plaça de l'Església de Sant Lluc, en ple centre urbà. A les 10 en punt es donava el tret de sortida de la cursa que va dirigir-se pel carrer Major per a pocs metres després, girar a l'esquerra pel carrer Jacint Benavent per anar a buscar la carretera de Godall i girar altre cop per a tornar al carrer Major.

Al final d'aquest carrer, els corredors van girar a l'esquerra en direcció el camí de la Bassa del Montsià, resseguint el camí de la séquia de les Foies fins a agafar el camí de la Bassa de les Ermites i deixant a l'esquena la serra de Montsià. En aquest punt els corredors tenien al seu davant una vista panoràmica de l'ermita de la Pietat.

Després de travessar la carretera T-331, el circuit continuava en direcció al municipi per la carretera de Godall i el carrer Barcelona per a entrar altre cop al carrer Major i arribar a l'arc d'arribada a la plaça de l'església.

Els corredors Edu Pla, Xavi Queral i Lluisma Mas van encapçalar la cursa durant tot el recorregut, disputant-se en un esprint final la classificació del podi.

El vinarossenc Edu Pla creuava l'arc el primer amb un temps de 0:33:49 i només dos segons després ho feia l'ampostí Xavi Queral (0:33:51). Finalment, el del Club BTT Montbike Amposta, Lluisma Mas arribava en tercera posició a cinc segons del primer 0:33:54.


Edu Pla i Mireia Guarner guanyen la 3a edició dels 10k d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els tres primers classificats (d'esquerra a dreta): Edu Pla, Xavi Queral i Lluisma Mas


Pel que fa a les noies, Mireia Guarner, la primera classificada amb un temps de 0:38:22 va mantenir sempre la distància amb la segona fèmina en creuar la línia de meta, Marta Paulino, que ho feia amb un corono de 0:41:40, mentre que la tercera classificada, Àngela Barón, ho feia amb un temps de 0:42:47.


Edu Pla i Mireia Guarner guanyen la 3a edició dels 10k d’Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La primera classificada, Mireia Guarner


El Running Sèries descansa fins el proper diumenge 20 de maig quan torna amb els 10.000 del Perelló.

   


Galeria de fotos a Facebook:
profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)

comparteix-ho