DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES


L'edició 2023 del festival Polièdric de Benicarló aposta per una programació amb músiques de tots els estils

La música barroca de David Antich i Ignasi Jordà, la guitarra d’Èric Grau, el tango de Petraski i la música contemporània de Juanjo Villarroya conformen el cartell d’enguany. L’escenari seran els Jardins del Mucbe

Etiquetes   cultura, turisme cultural, benicarlo, baix maestrat, vida activa

Publicat el6/7/2023

L’edició 2023 del festival Polièdric de Benicarló aposta per una programació amb músiques de tots els estils | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La regidora i el tècnic de Cultura han presentat la programació


Per segon any consecutiu, Benicarló aposta per promoure la música en totes les seues vessants i estils i per arribar al màxim de públic possible. Per això, la Regidoria de Cultura ha programat una nova edició del cicle de música Polièdric, un festival on enguany tindran cabuda des de la música barroca fins a la música contemporània passant pel tango o la guitarra.

La regidora de Cultura, María Teresa Pellicer, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat aquest cicle que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost i que aposta per artistes de Benicarló però també per talents de prestigi internacional.

La programació començarà el proper 19 de juliol amb un concert a càrrec de David Antich (flauta de bec) i Ignasi Jordà (clave), que oferiran una mirada sobre la música de cambra instrumental composta a Europa durant els segles XVI i XVII, amb obres de Frescobaldi, Bach, Telemann o Händel.

El segon concert, el 27 de juliol, anirà a càrrec del guitarrista benicarlando Èric Grau, amb un repertori basat en el principi que «la guitarra pot fer-ho tot». Grau, guitarrista professional graduat en guitarra moderna, interpretarà temes instrumentals de grans mestres com Andy Mckee, Antoine Dufour, Don Ross, Tobias Rauscher o Preston Red, entre d'altres.

El 2 d'agost serà el torn del grup de Castelló Petraski i el seu tango des del mediterrani, un concert deliciós amb essència de tango i tocs molt mediterranis a càrrec d'una formació formada per Néstor Zarzoso, Jesús Jiménez, Joan Herrero, Víctor Peris, Ángela del Castell i Javier Peñarroja.

La programació la tancarà el 3 d'agost un concert de música contemporània amb obres del benicarlando Juanjo Villarroya, que, a més, farà una breu introducció a cada peça per a què el públic puga entendre'n el significat. Les obres les interpretarà el grup Imaginary Crew, format per Olga Lluch (flauta), Fàtima Hidalgo (saxo), Laura Villar (oboé), Begotxu Martínez (piano i veu) i Estrella Estévez (arpa i veu).

Tots els concerts tindran lloc als jardins del Mucbe amb entrada gratuïta.


Per: Redacció

Foto: Cedida