Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


EbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de l’Ebre

La mostra està organitzada pel grup d’aficionats a la fotografia @instadelterreno, un grup d’instagramers del Delta de l’Ebre

Etiquetes   turisme, fotografia, exposicions, delta ebre, terres ebre, baix ebre, paisatges

Publicat el16/6/2021

EbreTerra acull una mostra de fotografies de paisatges de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Algunes de les fotografies que inclouen l’exposició Capturant les Terres de l’Ebre


La consellera comarcal d’EbreTerra, Laura Fabra, va inaugurar divendres passat l’exposició de fotografies amb el títol ’Capturant les Terres de l’Ebre’, organitzada pel grup d’aficionats a la fotografia @instadelterreno, un grup d’instagramers del Delta de l’Ebre. Concretament, s’exposen 28 fotografies de paisatges ebrencs, sobretot del Delta de l’Ebre, dels fotògrafs: Agustí Descarrega, Pili Rius, Francesc Sans, Ivan Solé, Vero Roda, Jordi Casanova i Toni Gilabert.

"Un dels objectius d’EbreTerra és afavorir la promoció i el desenvolupament turístic del territori i aquesta mostra de fotos és una manera d’incentivar la ciutadania a descobrir alguns dels tresors del nostre territori que encara no coneixem", ha manifestat Fabra. Durant la pandèmia de la Covid-19 la programació d’EbreTerra ha hagut d’aturar-se, de fet l’espai s’ha convertit en un punt de vacunació, però actualment ja està recuperant l’activitat habitual.

Aquesta és la primera exposició col·lectiva d’@instadelterreno i es podrà visitar al Centre d’Inspiració Turística EbreTerra fins al 30 de setembre. L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 hores i, a partir del 21 de juny es podrà visitar de dilluns a diumenge de 10.00 a 17.00 hores.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu