Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

EbreActiu, present a la 2a Fira Esportiva d'Amposta

Durant aquest passat cap de setmana EbreActiu ha participat amb un estand a la 2ª Fira Esportiva Amposta, juntament amb una quarantena de clubs esportius de la capital del Montsià, una activitat organitzada per l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració d’SportSalut.

Etiquetes   fira

Publicat el21/9/2015

Durant aquest passat cap de setmana EbreActiu ha participat amb un estand a la 2ª Fira Esportiva Amposta, juntament amb una quarantena de clubs esportius de la capital del Montsià, una activitat organitzada per l'Ajuntament d'Amposta amb la col·laboració d'SportSalut.

L'objectiu d'aquesta fira és la de generar xarxa entre les entitats esportives del municipi a més de donar-los l'oportunitat de donar a conèixer la seva activitat i que els xiquets i xiquetes puguin decidir quina pràctica esportiva fer.

La Fira va ser inaugurada el dissabte 19 al matí per l'ampostí Josep Betalú, ciclista de BTT amb una àmplia trajectòria esportiva i per l'ampostina Raquel Tirado, subcampiona del món de taekwondo.

A més de demostracions i exhibicions de diferents esports també es van fer dos conferències, una sobre prevencions de lesions esportives i l'altra sobre la motivació a l'esport.


EbreActiu, present a la 2a Fira Esportiva d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...