Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Ebre RIC: Llum de Lluna

Una ruta en caiac i una meditació en plena natura que ens permetrà gaudir de la posta de sol i de la sortida de la lluna enmig del riu. Una experiència única

Etiquetes   turisme, vida activa, caiac, riu ebre, activitats al riu, ribera ebre

Publicat el25/7/2023

Ebre RIC: Llum de Lluna | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'agost ens regala enguany dues super llunes que ens conviden a retrobar-nos amb els nostres cicles, amb les nostres aigües, i a descobrir la nostra llum. És en aquest moment que els pagesos, ancestrals coneixedors dels cicles de la natura, planten les llavors per les collites de tardor, i és el nostre moment per a concretar projectes, arrelar a terra els nostres propòsits i soltar tot allò que ja no ens serveix.

Enblau ens convida a acompanyar-los en aquest nou viatge de meditació i autoconeixement, en el que la Lluna i l'Ebre seran els nostres guies, per tal de tancar cicles, deixar anar allò que ja no ens és útil i enfocar-nos en aquest nou cicle amb força i claredat.

Una ruta en caiac i una meditació en plena natura que ens permetrà gaudir de la posta de sol i de la sortida de la lluna enmig del riu. Una experiència única.

Aquesta és una activitat completament inèdita a l'Ebre, en la que aprofitarem el magnífic entorn que trobem entre Garcia i Móra per realitzar alguns exercicis de Ioga i Meditació, aprenent a respirar, sentir i moure'ns amb la natura, gràcies al guiatge de l'Aurora i la Lila. El grup anirà acompanyat en tot moment per un monitor titulat de caiac, per tal de garantir la seguretat.

És una activitat oberta a tothom, no cal experiència prèvia ni en caiac ni en ioga o meditació. Cal tenir en compte, això si, que aquesta és una activitat que requereix silenci i concentració per poder gaudir-la.

L'activitat ens ocuparà unes tres hores. Iniciarem amb una petita introducció a la mateixa i unes nocions de caiac per als més novells. Durant la ruta, la Lila i l'Aurora ens acompanyaran en la respiració, els moviments i la meditació, i farem una aturada per realitzar alguns exercicis de ioga. Finalitzarem a Móra amb un petit refrigeri.

  • Ebre RIC (Ebre, Reconnexió, Ioga i Caiac)
  • Dies: Dimarts 1 i dijous 31 d'agost de 2023
  • Preu: 40€. 
  • Cal reserva prèvia. 
  • Les places són limitades.
  • Reserves i informació: 665320828 / info@enblau.cat


Per: Redacció


comparteix-ho