butlletí EbreActiu

CAT | ES


Dos formatges Serra del Tormo, elaborats a la Torre de l'Espanyol, guardonats al World Cheese 2022

El Serrat-Serra del Tormo ha estat guardonat amb el bronze, mentre que El Serra del Tormo Semi-Madurat s’ha endut la plata

Etiquetes   de la terra, formatges, productes artesans, productors de proximitat, ribera ebre, torre espanyol, terres ebre

Publicat el10/11/2022

Dos formatges Serra del Tormo, elaborats a la Torre de l’Espanyol, guardonats al World Cheese 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Dos formatges Serra del Tormo, elaborats a la Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre), s'han emportat un guardós al World Cheese 2022. El Serrat-Serra del Tormo ha estat guardonat amb el bronze, mentre que El Serra del Tormo Semi-Madurat s'ha endut la plata.

El World Cheese és un esdeveniment de formatges global que reuneix formatgers, minoristes, compradors i comentaristes d'aliments de tot el món per jutjar més de 4.000 formatges de més de 40 països. Els World Cheese Awards s'ha celebrat a Gal·les (Regne Unit).

Aquesta explotació riberenca elabora formatges únicament amb la llet del seu ramat d'ovelles, que alimentem amb cereals de qualitat òptima conreats per la pròpia explotació. D'aquesta manera garanteixen un procés d'elaboració completament artesanal que dóna com a resultat una producció formatgera de primera qualitat.

El Serrat està elaborat amb llet crua d'ovella, amb una llarga curació fa que sigui un formatge moltgustós i peculiar, compacte al tall. Es comercialitza en peces senceres, en formats de 800gr. i 1.200gr., amb l'etiqueta adherida sobre la capa superior.

El Semi madurat és un formatge d'ovella de curació mitjana, que presenta un gust suau, agradable i cremós al paladar, amb un aroma molt característic. De crosta, és compacte al tall i pot presentar algun ull. Es comercialitza en formats de 500gr., 800gr. i 1.200gr.

Al seu obrador també elaboren formatge tendre, de pasta tova i mató. Més informació a https://www.serradeltormo.cat


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho